Prima pagină  »  Ştiri  »  A fost lansata noua Dacia Logan!
2 IULIE 2008, 01:20
1,868
0
A fost lansata noua Dacia Logan!
De Petru Amihalachioaie
0
Dacia a prezentat ieri multasteptata versiune restilizata a sedanului Logan. Noua versiune poarta sigla noua a grupului Dacia si ofera in premiera o garantie de 3 ani si 100 000 km pentru majoritatea tarilor europene!

Avand o cariera de 4 ani, modelul a ajuns acum la jumatatea ciclului de viata, obtinand o improspatare de design. Cele mai vizibile schimbari au fost efectuate la partea exterioara a modelului, fiind modificata atat partea frontala, cat si cea din spate. La partea tehnica schimbari nu au fost efectuate.

Noua versiune pastreaza toate calitatile care i-au adus succesul lui Logan: un raport calitate-pret excelent, spatiu interior generos, si durabilitate in timp. Noile linii de design vin sa sublinieze caracterul progresiv si in continua dezvoltare al marcii romanesti.

Chiar in zilele urmatoare, noua versiune Logan va ajunge la reprezentantele din Romania, urmand ca in scurt timp ea sa ajunga si in celelalte tari europene. Dupa cum afirma reprezentantii Dacia, toate modificarile nu s-au reflectat asupra preturilor - acestea vor ramane neschimbate.

In linii generale, noul look Logan vine sa-i imprime modelului o mai mare dinamicitate. Noua versiune aduce cateva culori noi de caroserie in paleta - gri bazalt, albastru electric, albastru extrem, precum si cateva tipuri noi de jante din aluminiu, disponibile optional.

La interior, modificarile sunt mai putin radicale, plansa de bord fiind adoptata de pe recentul lansat model Sandero. In principiu insa, ea ofera aceleasi functionalitati pe care le oferea Logan pana acum. Totusi aceasta, impreuna cu tapiteria, este disponibila in trei versiuni, in functie de pietele unde va fi comercializat modelul.

Sub capota lui Logan nu au fost aduse modificari, gama de motoare ramanand aceeasi: trei propulsore pe benzina de 1.4 litri, 1.6 litri si 1.6 litri 16 V (pe unele piete), precum si diesel-ul de 1.5 litri.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!