Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz Concept FASCINATION - viziune noua asupra intregului design
15 SEPTEMBRIE 2008, 16:24
1,410
0
Mercedes-Benz Concept FASCINATION - viziune noua asupra intregului design
De Petru Amihalachioaie
0
Mercedes-Benz produce cele mai fascinante coupe-uri din lume – aceasta o demonstreaza noul concept al companiei germane, ce va fi prezentat la Salonul Auto din Paris.Acest vehicul unic in felul sau, ce dispune de proportii inovative ce interpreteaza o oarecare stare de emotii, reprezinta o alta privire asupra coupe-urilor, avand un design sportiv, elegant si totodata, practic. Materialele folosite, cum ar fi lemnul, aluminiul si sticla fumurie, redau o expresivitate puternica in design-ul masinei. Compartimentul pentru bagaje va ofera si un mic compartiment refrigerat, dar si suficient spatiu de incarcare, cu toate cele necesare. Aceste atribute reprezinta cele doua scopuri pe care designerii au dorit sa le atinga – sa ofere un nivel de practicism foarte inalt, fiind combinat cu un design al automobilului, ce ti-ar taia rasuflarea imediat. Ceea ce vedeti in fata, demonstreaza inca odata experienta de design, pe care o poseda compania Mercedes-Benz.

Conceptul FASCINATION este ca o bijuterie unica din toata industria design-ului auto, ce se deosebeste prin liniile sale dinamice dar si prin oferirea unui spatiu suficient de mare. Design-ul are ceva special, ce-i reda automobilului un charm inedit. In interiorul masinei, gasim materiale de cea mai inalta calitate, executate manual. Fiecarui detaliu i s-a atribuit maxima atentie si precizie.

Noul concept nu uimeste doar prin design-ul sau, dar si prin caracteristicile sale tehnice. Motorul este preluat de pe noua serie E-Class, un diesel de 2.2 litri, ce dispune de tehnologia BlueTEC si o putere maxima de 204 CP.

Thomas Weber, membru al Daimler AG, ce face parte din cadrul Cercetarii si Dezvoltarii automobilelor Mercedes-Benz, a spus: ''Acest concept nu demonstreaza doar un design fascinant, dar, cu noul nostru motor diesel, foarte performant si econom, folosind tehnologia BlueTEC – aratam intregii lumi ca automobilele Mercedes-Benz vor pune noi standarte in viitor, in ce priveste placerea de a conduce, comfortul si design-ul.''

Conceptul FASCINATION n-a fost creat in zadar. Acesta le-a dat posibilitatea designerilor sa creeze noi forme, sa priveasca lucrurile altfel si sa aplice idei noi. Studiile de design, totodata servesc pentru stimularea dialogului cu clientii si pentru a vedea reactia celora din urma.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!