Prima pagină  »  Ştiri  »  Mitsubishi Outlander va fi produs cu 30.000 de unitati anuale mai
4 SEPTEMBRIE 2008, 12:04
1,293
0
Mitsubishi Outlander va fi produs cu 30.000 de unitati anuale mai mult
De Ilie Toma
0
Dupa ce au trecut 18 luni de la lansarea modelului Outlander in Europa (Aprilie 2007), s-a dat start productiei la o noua uzina a companiei Mitsubishi, ''NedCar'', din orasul Born, Olanda, din cauza cererii foarte mare pe piata Europeana.

30.000 de unitati anuale

Detaliile necesare pentru producerea noului Outlander sunt livrate direct din Japonia. Zilnic, de pe linia de productie vor iesi cate 130 de automobile iar volumul anual va constitui 30.000 de unitati, destinate pentru piata Europeana. Insa nu toate tarile Europei vor importa automobilele din Olanda, exceptie fac asa tari, ca Russia, Ucraina, Norvegia, Suedia, Macedonia si Croatia. Aceste tari vor importa automobilele direct din Japonia.

In rezultat, volumul de productie mondial al Mitsubishi Outlander va constitui 180.000 de unitati pe an. 150.000 vor fi produse la uzina Okazaki iar 30.000 la uzina NedCar (la cea din urma se va produce si modelul Colt – 65.000 de unitati anual).

La uzina NedCar vor lucra 600 de persoane, menite sa faciliteze productia noului model. Multumita echipamentului modern, Outlander va fi produs foarte usor, majoritatea proceselor fiind automatizate. Iar unele componente vor fi produse chiar pe loc, pentru a reduce pretul automobilului si de a maximiza investitiile.

Mitsubishi Motors trece la moment printr-o perioada putin nefavorabila si de aceea a fost decis sa se inceapa productia lui Outlander si in Europa. Aceasta demonstreaza increderea pe care Mitsubishi o acorda uzinei NedCar. Toate aceastea vor facilita volumul de cereri ridicat pe batranul continent.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!