Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Renault Megane a fost dezvaluit!
10 SEPTEMBRIE 2008, 12:42
1,465
0
Noul Renault Megane a fost dezvaluit!
De Petru Amihalachioaie
0
Noutati proaspete din Franta: a fost dezvaluit noul Renault Megane! Vanzarile noului model vor incepe din luna noiembrie a acestui an.

Liniile noului Renault Megane sunt rezultatul dorintei de a produce un automobil, ce-ti va taia imediat rasuflarea. Stilul sau dinamic si elegant a fost inspirat din pasiunea pentru automobile, regasinduse si careva tendinte din lumea sportului. Noul Renault Megane este de asemenea robust, accentul punanduse mai mult pe finisarea materialelor interioare. Totodata, noul model beneficiaza si de succesul ce l-a obtinut predecesorul sau, multumita increderii si durabilitatii sale.

Interiorul noului Renault Megane este echipat cu optiuni practice si comfortabile. Aici se includ instrumentele analogice/digitale, o interfata a cruise control-ului/limitatorului de viteza mult mai usor de citit. Lista poate fi continuata cu multe optiuni ce par a fi de o clasa mai inalta, cum ar fi: hands-free, inchidere automata a usilor, in caz ca soferul se indeparteaza de masina, navigare DVD prin tehnologia Bluetooth® si un sistem audio modern (sunet 3D elaborat de Arkamys®).

Noul Renault Megane dispune de performante corespunzatoare look-ului sau, promitand precizie, control si eficienta, combinate pentru ca calatoria sa fie cat mai placuta. A fost innoita si gama de motorizari dCi si TCe, combinand performanta cu respectarea normelor de poluare. Cele patru motoare diesel au emisii de CO2 mai joase sau egale cu 120 g/km.

Noul Renault Megane a fost creat, de asemenea, pentru a oferi cea mai buna siguranta din clasa sa. Optiunile includ doi sensori de impact lateral si airbaguri, ce se folosesc si pe modelul Laguna III, ce sunt destinate pentru a reduce consecintele unui impact lateral.

Totodata, este un vehicul social responsabil, pe cand 12% din plasticul folosit este renovabil, echivalent cu aproximativ 22 kg / masina.

Noul Renault Megane deschide noua tendinta a companiei in segmentul C. Detinand o treime de pe toata piata, acest segment este demult cel mai mare din Europa de Vest si are o importanta foarte mare pentru Renault, atat pentru volumul de producere cat si pentru profit.

Pana in 2010, noua familie Megane va include sase modele diferite, fiecare din ele avand o personalitate unica. Aceste sase modele au fost concepute special pentru piata Europeana si vor fi produse la uzina Palencia (Spania) si Douai (Franta). Vor fi disponibile si alte modele, destinate pietelor non-Europene, ce se vor deosebi prin alte solutii tehnice, acomodate special pentru conditiile locale de exploatare.

Aproape de doi ani, echipa designerilor si inginerilor Renault si-au concentrat atentia asupra la trei parti principale a dezvoltarii masinii, straduinduse sa gaseasca balanta intre performanta si echipare si sa ocupe un loc de leader in clasa sa.

Noul Renault Megane, ce va fi disponibil incepand cu luna noiembrie 2008, face parte din planul de lansare a 15 automobile noi si la sigur beneficiaza de progresul calitatii, ce l-au acaparat pana acum.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!