Prima pagină  »  Ştiri  »  Lamborghini isi deschide reprezentanta oficiala in China
31 OCTOMBRIE 2008, 10:46
2,234
0
Lamborghini isi deschide reprezentanta oficiala in China
De Ilie Toma
0
Lamborghini a anuntat ieri despre inaugurarea primei reprezentante oficiale a marcii in China. Intentia face parte din programul de extindere a prezentei marcii exclusive pe cele mai mari piete ale lumii.

In ultimii ani, Lamborghini a devenit cel mai de succes producator de sport-car-uri, datorita stragetiei bidirectionale, dupa cum afirma chiar italienii. Prima componenta majora a strategiei brandului presupune existenta unei game de modele absolut incomparabile, performante si atractive. A doua componenta, la fel de importanta, este extinderea brandului la nivel mondial pe cele mai importante piete.

Dupa cum a afirmat presedintele Lamborghini, Stephan Winkelmann, “China este una din pietele cu cei mai dinamici indici de crestere. Dezvoltarea economica puternica, predilectia tot mai mare a chinezilor catre o viata decenta, sau “savoir-vivre”, cum o numesc europenii, creaza premisele perfecte pentru o dezvoltare reusita a unei marci europene exclusiviste, cu o traditie atat de bogata, cum este Lamborghini.”

Pentru 2008, Lamborghini planifica sa incheie anul cu o cifra de vanzari de 80 de unitati pe piata Chinei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!