Prima pagină  »  Ştiri  »  Cind situatia economica in lume este fragila, englezii joaca crossword
13 MARTIE 2009, 15:26
1,376
0
Cind situatia economica in lume este fragila, englezii joaca crossword
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Fiecararuia din noi ne place sa ne relaxam pe masura, cu totii o facem in mod diferit, dar la multi din noi ne place sa jucam crossword (integrame). Iata ca un studiu recent a relevat faptul ca britanicii in timpul crizei economice prefera mai mult integramele decit jocurile 3D de pe calculator. Astfel noua din zece adulti din Marea Britanie spun ca traditionalul crossword stimuleaza mai mult gindirea logica decit jocile moderne. Iar 76 % din cei 1000 de intervievati spun ca joaca mai mult crossword fiindca criza economica i-a incurajat sa gaseasca cai mai bune pentru asi gasi o ocupatie.

Pentru a sarbatori revenirea celei mai modeste joci, Chevrolet, a creat un crossword mobil, pe una din modelele sale, Captiva. Acesta va calatori prin Marea Britanie si va acorda posibilitatea iubitorilor de integrame sa concureze intre ei.

Datorita virstei de aproximativ 100 de ani de existenta a integramelor, aproximativ 40 % din britanici joaca minim odata in saptamina, in timp ce 80 % considera integramele o forma extraordinara de educatie, mentinindule gindirea iute. In acelasi timp 89 % afirma ca crossword-ul i-a ajutat sa-si imbogateasca vocabularul, iar 84 % cred ca crossword-ul le-a sporit cunostintele generale.

Asa deci, ar fi bine sa le luam exemplul britanicilor, numai un lucru este important de memorizat...nu jucati crossword la volanul automobilului!!!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!