Prima pagină  »  Ştiri  »  Un milion de Toyota produse in Turcia
20 MARTIE 2009, 14:30
1,526
0
Un milion de Toyota produse in Turcia
De Redactia PiataAuto.md
0
De curind Toyota a produs la fabrica din Turcia masina numarul 1.000.000. Aceasta cifra coincide cu startul productiei generatiei a treia Toyota Verso. Din anul 2004 pina in prezent, fabrica Toyota din Turcia a produs peste 430.000 unitati Toyota Verso si planifica producerea a 55.000 unitati in primul an pe piata.

Toyota Verso a fost lansata la Salonul Auto de la Geneva si este un MPV ce ofera mai mult spatiu, confort cit si o practicabilitate sporita. La toate acestea Verso este intr-un pas cu toate cerintele de sigurana a pasagerilor si pietonilor. Pe acest model a fost introdus si sistemul Toyota Optimal Drive ce a marit puterea motorului cu 20 %, in timp ce consumul de combustibil si nivelul de eliminare a emisiilor CO2 a scazut cu pina la 12 %.

Toyota Motor Manufacturing Turkey a produs primul automobil in 1994, iar la moment aici muncesc peste 3.000 de angajati. Pe linga Verso, mai este produs si Auris. Investitiile in fabrica din Turcia la moment se ridica la 1 mlrd Euro, si este una din cele noua amplasate in Europa.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!