Prima pagină  »  Ştiri  »  Ford lanseaza un nou tip de vopsea
5 AUGUST 2009, 10:49
2,402
0
Ford lanseaza un nou tip de vopsea
De Redactia PiataAuto.md
0
Compania Ford anunta ca in curand va lansa un nou tip de vopsea pentru vehiculele sale, care se va caracteriza prin durabilitate, rezistenta in timp, dar si prin costuri reduse. Noua vopsea se bazeaza pe o tehnologie noua, datorita careia aceasta poate fi aplicata direct pe un strat aplicat anterior ce nu s-a uscat, astfel reducandu-se mult din timp si costuri.

Aplicarea noii vopsele este efectuata in baza unei tehnologii care permite eliminarea procesului de pregatire si aplicarea celor trei straturi de vopsea (grund, baza si email ) unul dupa celalalt, fara interventie manuala, in timp ce fiecare strat este inca ud. In rezultat este obtinuta o suprafata vopsita calitativ cu o reducere de timp a procesului de lucru cu 20-25 %.

Ford a testat noua vopsea prin aplicarea acesteia pe 200 exemplare Ford Ecoline, care timp de o luna au parcurs 640.000 km, in urma carora stratul de vopsea a ramas la fel de lucios si proaspat, exact ca in momentul cand vehiculele au iesit din fabrica. Noua vopsea va fi aplicata in scurt pe toate vehiculele ce sunt produse la fabricile Ford din India, Romania si China.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!