Prima pagină  »  Ştiri  »  KIA Soul se lasa in voia artistilor graffiti
5 AUGUST 2009, 11:55
1,324
0
KIA Soul se lasa in voia artistilor graffiti
De Redactia PiataAuto.md
0
Cei mai recunoscuti artisti graffiti europeni, Seoulmates, pornesc in scurt timp din orasul german Frankfurt intr-un turneu european de sase saptamani, in cadrul caruia acestia isi vor impresiona publicul prin crearea diferitor opere graffiti de dimensiuni mari pe suprafata peretilor din orase si prin sustinerea expozitiilor pentru fanii inraiti ai meseriei.

Si cum un turneu european care trece prin 12 orase din Germania, Olanda si Danemarca are nevoie de un mijloc de transport, reprezentanta KIA le-a oferit magnificilor Seoulmates doua exemplare KIA Soul care eventual vor fi supuse “periutelor” artistilor graffiti. Primul exemplar KIA Soul va fi transformat in opera de arta graffiti de binecunoscutii in Europa, Seoulmates, in timp ce pe al doilea exemplar isi vor lasa “amprentele” (semnele personale artistice) toti ceilalti artisti graffiti ce vor participa la tur.

La sfarsitul turului ce se va incheia pe 14 Septembrie, cu o zi inainte de inceperea Salonului Auto de la Frankfurt, Seoulmates se vor intoarce in Frankfurt pentru a mai transforma inca un exemplar KIA Soul intr-o lucrare graffiti in fata sediului european al companiei KIA.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!