Prima pagină  »  Ştiri  »  Noutatile standului Toyota la Geneva
16 FEBRUARIE 2010, 12:48
1,797
0
Noutatile standului Toyota la Geneva
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Salonul Auto de la Geneva va bucura foarte mult fanii producatorului japonez. In cadrul acestuia, Toyota va veni cu mai multe noutati ce vor tine atat de actualele modele de serie, cat si de noile concepte.

Una din noutati va fi hibridul Auris Hybrid Synergy Drive care va avea la baza sa acelasi sistem hibrid regasit si pe renumitul Prius, model care la randul sau va demonstra versiunea avansata Plug-in Hybrid pe baza particolelor de combustibil. Un alt model hibrid prezent la stand-ul Toyota va fi FT-EV II, vehicul propulsat in totalitate de energia electrica.

In premiera europenii vor putea admira conceptul sub forma unui coupe sportiv cu propulsor boxer Toyota FT-86. Acest sport car cu tractiune pe spate sugereaza trecutul bogat de modele sport al japonezilor de la Toyota, printre care se regaseste si legendara Toyota Corolla AE86.

Standul Toyota de la Geneva va prezenta si versiunea facelift al crossover-ului RAV4, cel care dispune acum de un look mai proaspat si interior imbunatatit. Multumita propulsoarelor Toyota Optimal Drive, RAV4 va deveni unul din cele mai eficiente modele din segmentul crossover-elor compacte.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!