Prima pagină  »  Ştiri  »  Un client arab a procurat 10 exemplare Aston Martin One-77
24 MAI 2010, 10:35
1,417
0
Un client arab a procurat 10 exemplare Aston Martin One-77
De Vasile Marian
0
Dupa cum ne spune si numele, Aston Martin One-77 va fi produs doar in 77 exemplare, unde fiecare din acestea va fi comercializat la un pret de peste 1.4 mln Euro. Cu siguranta, Aston Martin a conceput unul din cele mai fabuloase automobile din istorie, gand pe care il imparte si un client arab, care a procurat nu mai putin de 10 exemplare a celui mai rapid Aston Martin.

Pentru o nota de plata de peste 14 mln Euro, clientul arab a cerut ca fiecare din cele 10 unitati One-77 sa se deosebeasca dupa culoarea exteriorului, dar si captuseala de la interior. Nu se stie la moment care sunt intentiile arabului fata de aceste automobile, si cum le va utiliza, insa exista zvonuri ca exemplarele procurate sunt destinate pentru fiecare membru al familiei sale.

Daca chiar este asa, atunci familia acestuia va fi “cea mai rapida” din lume, deoarece sub capota lui Aston Martin One-77 se afla un propulsor V12 de 7.3 litri ce dezvolta 700 CP, si care accelereaza pana la 100 km/h in 3.5 secunde, cu posibilitatea de a atinge o viteza maxima de 355 km/h.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!