Prima pagină  »  Ştiri  »  BEMOL îşi reînnoieşte contractul anual de livrare cu rafinăria din Grecia
11 IUNIE 2010, 09:06
1,437
0
BEMOL îşi reînnoieşte contractul anual de livrare cu rafinăria din Grecia
De BEMOL
0
La 7 iunie а.с., compania BEMOL a primit primul lot de produse petroliere în baza unui contract anual reînnoit de livrare, semnat cu una dintre cele mai moderne rafinării europene, amplasate în Grecia, care este proprietatea companiei Motor Oil Hellas. Începând cu 2008 compania BEMOL are o colaborare eficientă cu această rafinărie importând prin Portul Internaţional Liber Giurgiuleşti aşa produse petroliere, precum EURO Super (RON98), EURO Premium (RON95) şi EURO 5 Diesel.

Dl. Thomas Moser, directorul general al companiei BEMOL, a menţionat cu această ocazie: "Noi şi clienţii noştri suntem foarte satisfăcuţi de calitatea înaltă a produselor petroliere livrate companiei noastre de către Motor Oil Hellas din Grecia. De aceea sunt bucuros că am reuşit să încheiem încă un contract anual de livrare cu această companie, asigurând astfel o livrare stabilă a produselor de calitate înaltă clienţilor noştri".

Toate tipurile de combustibil comercializate la staţiile BEMOL au un conţinut de sulf de cel mult 10 ppm (10 mg/kg), ceea ce permite autovehiculelor de a corespunde standardelor EURO 5 privind emisiile pentru autovehicule. Aceste standarde asigură o funcţionare optimă a motorului, deoarece combustibilul care corespunde acestor standarde conţine mai puţine impurităţi şi apă, ceea ce duce la un nivel mai redus al consumului.

De la începutul activităţii sale din decembrie 2007, compania BEMOL a deschis 46 de staţii de alimentare cu produse petroliere şi a creat aproximativ 1000 de locuri de muncă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!