Prima pagină  »  Ştiri  »  FAW si Volkswagen vor construi o noua uzina in China
15 IUNIE 2010, 09:57
1,312
0
FAW si Volkswagen vor construi o noua uzina in China
De "Cosmostar" S.R.L. - Distribuitor exclusiv al automobilelor FAW in Moldova
0
Distribuitorul exclusiv al automobilelor FAW in Moldova, compania "Cosmostar" S.R.L., anunta ca grupul Volkswagen, impreuna cu FAW, intentioneaza sa construiasca o noua uzina de asamblare a automobilelor in orasul chinez Foshan.

Noua uzina va insemna si o investitie de 520 milioane euro din partea celor doi parteneri - FAW si Volkswagen, iar productia la noua locatie ar urma sa inceapa in anul 2013. Uzina va fi amplasat pe o suprafata de 68 hectare, dispunand de facilitati de presare a componentelor de caroserie, vopsitorie si linie de asamblare.

Noua uzina din Foshan va fi capabila sa produca un numar de 300 000 de automobile anual. Constructia uzinei ar urma sa inceapa catre sfarsitul anului 2010, urmand ca in 2013 aici sa fie angajati cca 4000 de muncitori.



FAW-VW Automobile Co.

Colaborarea dintre FAW Group Co. si Volkswagen nu este una noua, ea avand o istorie de 19 ani – luand startul odata cu inaugurarea primei uzini de asamblare a automobilelor pentru piata chineza. Astazi volumul total de productie al celor doi parteneri in China constituie cca 1000 de automobile pe zi.

FAW

FAW este unul dintre liderii industriei auto din China, producand autoturisme, autobuze si camioane. FAW detine alte 30 de companii-fiica. De asemenea, FAW este co-proprietar al 16 companii, creand facilitati de productie impreuna cu giganti ai industriei auto mondiale, precum Audi AG, Ford, Hyundai, Mazda Motor Corporation, Toyota Motor Corporation, Volkswagen AG, devenind in prezent producatorul chinez cu cel mai mare volum de productie.

FAW - "COSMOSTAR" S.R.L.
Automobilele FAW sunt distribuite in Republica Moldova de catre reprezentantul exclusiv FAW - compania "COSMOSTAR" S.R.L. Gama de automobile FAW in Moldova este reprezentata de hatchback-uri destinate mediului urban, de sedanuri compacte, precum si sedanul de clasa medie. Preturile pentru automobilele FAW in Republica Moldova incep de la 6200 Euro, acestea fiind insotite si de un sir de alte avantaje:

Calitate inalta de asamblare (pe baza tehnologiilor Toyota, Mazda si VW);
Garantie 3 ani sau 100 000 km;
Deservire autorizata;
Adaptarea modelelor FAW pentru exploatarea in conditile Moldovei;
Posibilitatea efectuarii testelor drive;
Posibilitatea contractarii finantarii pentru achizitia automobilelor, in forma de credit sau leasing;
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!