Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus este lider la satisfactia clientilor, al 10-lea an consecutiv
11 IUNIE 2010, 09:31
1,407
0
Lexus este lider la satisfactia clientilor, al 10-lea an consecutiv
De Importatorul oficial Lexus in Republica Moldova, compania “Continent” SRL
0
Importatorul oficial Lexus in Republica Moldova, compania “Continent”, are onoarea sa anunte rezultatele studiului de satisfactie a clientilor, realizat de renumita agentie JD Power, in care Lexus obtine pentru al 10-lea an consecutiv pozitia 1.

In fiecare an, JD Power estimeaza care este rata de satisfactie a posesorilor de masini cu varsta de 3 ani, luand in calcul atat fiabilitatea modelelor, cat si gradul general de satisfactie al posesorilor lor. Pe piata britanica, Lexus obtine pozitia de lider de 10 ani ani consecutiv!

Gama de modele Lexus, disponibile in Marea Britanie, este, in mare parte, similara cu cea din tara noastra, si tocmai de asta acest studiu este mult mai relevant pentru consumatorii din Moldova decat studiile similare petrecute in SUA, spre exemplu, unde gama Lexus difera semnificativ.

Totusi, care sunt parametri, pe baza carora este efectuat acest studiu? Proprietarii automobilelor cu varsta de 3 ani sunt rugati sa aprecieze design-ul, confortul, modul de rulare, echiparile masinii, fiabilitatea acesteia, precum si costurile de intretinere si nivelul deservirii in reprezentantele oficiale.

Punctajul sumat al tuturor acestor criterii formeaza si calificativul pe baza caruia se claseaza marcile in top. Punctajul mediu general al industrei auto este de 789 puncte din 1000 posibile. Lexus insa, obtine 846 puncte in acest an, fapt care l-a clasat pe pozitia 1.

In particular, modelul Lexus IS a obtinut primul loc in clasa medie, cu 839 puncte, in timp ce crossover-ul RX a obtinut 867 puncte, clasandu-se pe pozitia 1 in clasa crossover-elor.

Pozitia 1 in clasa medie (premium) –Lexus IS (839 puncte)



Pozitia 1 in clasa crossover-elor - Lexus RX (867 puncte)

COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!