Prima pagină  »  Ştiri  »  Mazda MX-5, desemnata din nou drept cel mai bun automobil sport
18 IUNIE 2010, 11:02
1,351
0
Mazda MX-5, desemnata din nou drept cel mai bun automobil sport
De Ilie Toma
0
Cel mai vandut roadster din lume, Mazda MX-5, si-a mai atribuit o distinctie importantului sau palmares. Mai recent, Mazda MX-5 a fost numit “cel mai bun automobil sport” in studiul de satisfactie a clientilor JD Power, in care si-au mentionat parerea 17500 de proprietari britanici de automobile.

Proprietarii roadsterului cu doua locuri i-au acordat lui MX-5 calificative maxime pentru design-ul exterior, calitatea interiorului, fiabilitatea componentelor mecanice, performantele dinamice si costurile de intretinere. Conform studiului, Mazda MX-5 a obtinut un punctaj de 82.3% in gradul de satisfactie al clientilor, castigand astfel ravnitul titlului si surclasand concurenti redutabili in aceeasi categorie, precum Mercedes-Benz SLK, Audi TT si VW Eos.

In cei 20 de ani de cand este produsa, Mazda MX-5 a fost in permanenta elogiata pentru accesibilitate, fiabilitate si placere de a fi condusa. Aceasta distinctie nu este nici pe departe prima in colectia lui MX-5, modelul avand anterior primite alte 160 premii!

In total, Mazda MX-5 a acumulat pana in prezent un numar de 870 000 de unitati vandute in intreaga lume, fapt care a transformat-o intr-o adevarata legenda vie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!