Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul BMW 520d. Dinamism de exceptie. Eficienta incredibila.
15 IUNIE 2010, 10:19
1,348
0
Noul BMW 520d. Dinamism de exceptie. Eficienta incredibila.
De AutoSpace SRL – Distribuitor General BMW in Moldova
0
Distribuitorul General BMW in Moldova – AutoSpace SRL – anunta startul vanzarilor celei mai populare si mai eficiente versiuni din gama Seriei 5 – BMW 520d. Echipata cu noul propulsor turbodiesel, care dezvolta o putere de 184 CP, modelul imbina caracteristici dinamice excelente si indici de consum incredibili.



Testele de estimare a consumului, conform standardelor EU5, au dat un rezultat incredibil, de doar 5.0 litri la 100 km, in regim mixt. Aceste performante au fost posibile nu doar datorita tehnologiilor de ultima ora, aplicate ingineriei motorului, ci si unui intreg set de elemente, menite sa reduca consumul si emisiile, care, la BMW, poarta denumirea de EfficientDynamics. Aici se include, spre exemplu, constructia usoara a caroseriei, regenerarea energiei la franare, valve automatizate de directionare a fluxului de aer, incorporate in grila radiatorului, directie servoasistata electric, decuplabila in momentele cand nu este solicitata, precum si sistemul Auto Start Stop. Informatii detailate despre aceste tehnologii pot fi gasite in compartimentul interactiv special al site-ului oficial al marcii BMW in Moldova - www.bmw.md



Caracteristicile unice ale modelului nu se opresc aici. Acum, in pretul noului BMW 520d este inclus si un pachet de deservire – BMW Service Inclusive. Acest pachet va permite proprietarilor sa beneficieze, timp de 5 ani sau 100 000 km, de urmatoarele servicii, in orice tara a lumii:

1. Schimb gratuit de ulei si filtru de ulei.
2. Schimb sau conditionare gratuita a filtrului de aer, a filtrului de combustibil, filtrului aerului interor, precum si a bujiilor.
3. Deservire gratuita a lichidului sistemului de franare.



Mai mult ca atat, din 14 iunie pentru BMW 520d, iar ulterior si pentru toate celelalte modele din gama BMW, este disponibil un program de finantare, cu o dobanda de 9% anual.

Conditii de baza ale programului de finantare:
1. Aport initial – 30%
2. Dobanda anuala – 9%
3. Perioada maxima de finantare – 36 luni.
4. Perioada minima de finantare – 12 luni.



Versiunile 520d sunt disponibile spre a fi comandate incepand chiar de astazi, in showroom-ul BMW din Chisinau (str. Bucuriei, 18a). Sunteti binevenit in showroom-ul BMW pentru a obtine orice informatii vizavi de dotari, sau pentru a efectua un test drive. Pentru Dvs. este de asemenea activa o linie fierbine, la care consultantii BMW vor fi bucurosi sa va ofere orice informatii si consultatii: 22-33-99.

Scurt extras de date tehnice BMW 520d:
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!