Prima pagină  »  Ştiri  »  Peste 150 de automobile Mitsubishi au defilat sambata in Chisinau
21 IUNIE 2010, 06:24
1,718
0
Peste 150 de automobile Mitsubishi au defilat sambata in Chisinau
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Mitsubishi este in mod constant printre cele mai vandute marci de automobile in Moldova, iar asta inseamna ca exista deja un numar suficient de mare de automobile pe strazile tarii pentru ca, atunci cand proprietarii lor se intalnesc, sa se produca evenimente de senzatie.

Un astfel de eveniment a avut loc sambata, 19 Iunie, la Chisinau. Distribuitorul oficial Mitsubishi in Moldova, Centrul Auto Elita 5, a invitat peste 150 de proprietari de modele Mitsubishi la o defilare de senzatie pe strazile Chisinaului. Lor li s-au alaturat si proprietari ai altor marci, reprezentate de acelasi Distribuitor - BYD, Grea Wall, Haima, Jeep, Chrysler, Dodge, Lexus, Fiat, Ssang Yong, Lancia, Alfa Romeo si Jac.

Am constatat punctualitatea de exceptie a proprietarilor invitati – exact la ora 11, intreaga coloana era deja formata si se intindea, stationata, pe mai mult de un kilometru!

PiataAuto.md a avut rol dublu in cadrul evenimentului – pe de o parte, in calitate de entitate de presa auto, iar pe de alta, in calitate de posesor al unui automobil Mitsubishi Lancer X, achizitionat acum mai bine de un an si jumatate si care tocmai a atins un parcurs de 21 000 km. In mod firesc, am mers la marele eveniment la bordul lui Mitsubishi Lancer X.

Defilarea in Chisinau a fost prima in program. Am fost escortati de cateva echipaje de politie, si fiecare din intersectiile semaforizate ale rutei de deplasare a avut semafoarele mentinute pe culoarea verde pe intreaga durata a trecerii tuturor celor peste 150 de vehicule ale coloanei. In continuare, coloana s-a indreptat pe traseul Chisinau-Leuseni, spre conexiunea cu oraselul Ialoveni. Pe traseu, lungimea coloanei a depasit 3 kilometri.

Destinatia culminanta a constituit-o satul Costesti, in care este situata o statiune de agrement. Aici invitatilor li s-au pregatit si doua lansari de modele noi pe piata Moldovei: noul Mitsubishi Pajero Sport si Great Wall Florid. Exemplarul Pajero Sport, prezent la eveniment, este primul sosit in tara noastra, avand sub capota o motorizare de top – 3.5 litri V6 si echipari de asemenea de top. Pajero Sport mai este insa disponibil in Republica Moldova atat cu un motor pe benzina de 3.0 litri, cat si cu un turbodiesel de 2.5 litri. Preturile pentru Mitsubishi Pajero Sport vor porni de la 29900 USD.

Pe de alta parte, Great Wall Florid poate adaposti sub capota fie un motor de 1.3 litri pe benzina, fie unul de 1.5 litri, ambele cuplate la o transmisie manuala in 5 trepte.

In studiul de fiabilitate al JD Power, publicat la sfarsitul anului 2009, Mitsubishi ocupa locul 5 in lume in topul celor mai fiabile marci. Reprezentantii Mitsubishi si-au asigurat astfel clientii ca au facut cea mai potrivita si rationala alegere, de care vor ramane satisfacuti, indiferent de numarul kilometrilor parcursi.

Reprezentantii Mitsubishi au tinut totodata sa multumeasca tuturor celor care au achizitionat pana in prezent un automobil din gama producatorului japonez, asigurandu-si clientii de servicii post-vanzare tot mai eficiente, dar si de noi organizari de evenimente similare pentru proprietarii Mitsubishi din Moldova.

Dealer oficial Mitsubishi in Republica Moldova:
Centrul Auto Elita 5
Showroom Mitsubishi: bd. Dacia, 55, Chisinau
Telefon: 567-345
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!