Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru Legacy primeste emblema STI
18 IUNIE 2010, 10:29
1,771
0
Subaru Legacy primeste emblema STI
De Ilie Toma
0
Divizia sportiva a celor de la Subaru – Subaru Tecnica Internation (STI), a creat o editie limitata Subaru Legacy 2.5 GT TS, care va fi disponibila atat in caroserie sedan, cat si break. Scopul principal al proiectului este accentuarea potentialului de dinamism al noului Subaru Legacy.

Pentru a imbunatati manevrabilitatea modelului in curbe, inginerii japonezi l-au echipat cu amortizoare Bilstein, arcuri rigide, stabilizatoare de diametru mai mare, precum si un nou set de jante de 18 inchi, incaltate cu anvelope 225/45 R18. La exterior, Legacy GT TS se distinge printr-o noua grila a radiatorului, noi prize frontale de aer, eleroane suplimentare, precum si evacuare dubla.

In interior, emblema STI si-a facut loc peste tot unde a fost posibil. Scaunele sport au fost imbractate in piele alcantara. Sunt prezente si insertii metalice cu textura ce amintesc de titan.

Sub capota noii versiuni este instalat un motor de 2.5 litri, care dezvolta o putere de 265 CP si un cuplu de 350 Nm. Specific pentru Subaru, motorul are cilindrii amplasati orizontal-opozitional.

Un ultim mic detaliu: Subaru Legacy GT TS va fi disponibil doar pentru piata Japoniei, la un pret echivalent de 36 350 Euro pentru sedan si 37 800 pentru Station Wagon.
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!