Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera: Peugeot prezinta noul 508
13 IULIE 2010, 10:22
1,372
0
Premiera: Peugeot prezinta noul 508
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
In sfarsit, designul actualelor modele Peugeot cu grila imensa va ramane in trecut. A venit timpul sa fie schimbata fata marcii franceze, iar acest pas il va face noul Peugeot 508, cel care va inlocui in gama Peugeot doua modele, Peugeot 407 si Peugeot 607.

Noul 508 este un automobil modern la elaborarea caruia designer-ii s-au inspirat din plin de la conceptele senzationale SR1 si in special 5 by Peugeot, acesta fiind bine adaptat doleantelor clientilor Peugeot: de a fi dinamic, suplu si foarte eficient. Multumita lungimii de 4.79 metri ( 2 cm in cazul versiunii break SW), Peugeot 508 ofera foarte mult spatiu pasagerilor, cat si pentru bagajele acestora, in timp ce design-ul habitaclului, si calitatea materialelor prevaleaza considerabil fata de modelele pe care le inlocuieste.

Cum era de asteptat de la un automobil modern, datorita aerodinamicii bine gandite, greutatii reduse si propulsoarelor ecologice, Peugeot 508 este un automobil eficient. Gama propulsoarelor este marcata de prezenta tehnologiei e-HDi, cea care este insotita de sistemul Start & Stop. Va fi disponibila si o versiune hibrid cu tractiune integrala care va produce 200 CP si va emite 99 g/km CO2, sau 0 g/km CO2 in regim electric.

Conceput pe baza platformei 3, elaborata de concernul PSA Peugeot Citroen, 508 va fi produs pentru piata europeana in Franta, la uzina Rennes-La-Janais. Incepand cu anul 2011, sedanul 508 va fi produs si in China pentru pietele din regiune. Ambele versiuni 508 sedan si 508 SW vor fi dezvaluite in Octombrie la Salonul Auto de la Paris, in timp ce vanzarile acestora vor incepe in anul 2011.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!