Prima pagină  »  Ştiri  »  Rolls-Royce Ghost imbracat in alb de Mansory
15 IULIE 2010, 13:28
2,130
0
Rolls-Royce Ghost imbracat in alb de Mansory
De Constantin Mihalachi
0
Atelierul de tuning Mansory, specializat in modificarea modelelor luxoase a celor mai exclusivi producatori, iata ca a prezentat de curand o noua editie limitata pentru Rolls-Royce Ghost. In prezent, atelierul Mansory modifica modele Aston Martin, Bentley, Bugatti, Ferrari, Mercedes-Benz, Rolls-Royce si Porsche.

Numita Rolls-Royce White Ghost Limited, editia este limitata la doar trei exemplare, cifra care ii reda si mai multa exclusivitate britanicului. Modificarile exterioare, pe langa nuanta speciala alba, constau dintr-un nou bumper frontal, bumper spate modificat cu difuzor de aer, spoiler montat in usa portbagajului, faruri de zi cu tehnologie LED, si jante de 22 inch incaltate cu anvelope Dunlop SP SportMaxx.

La interior, nu poate lipsi pielea de cea mai inalta calitate, volanul sport, insertiile din lemn de bambus, si lumina ambientala LED.

Sub capota, Mansory a facut modificari la unitatea de control al propulsorului, in urma carora propulsorul V12 de 6.6 litri twin-turbo produce 629 CP si 860 Nm, ceea ce ar insemna o crestere de 67 CP si 80 Nm fata de modelul original. Cresterea de putere ii permite limuzinei sa accelereze in doar 4.5 secunde pana la 100 km/h, si sa obtina o viteza maxima de 290 km/h.

Costul pachetului White Ghost Limited este de 119.800 Euro, suma ce trebuie adaugata la costul masinii ce poate trece usor de 200.000 Euro.
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!