Prima pagină  »  Ştiri  »  Versiunea facelift Toyota Corolla 2010 este deja disponibila in Centrul Toyota
8 IULIE 2010, 14:51
1,676
0
Versiunea facelift Toyota Corolla 2010 este deja disponibila in Centrul Toyota Chisinau “Continent”
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Importatorul oficial Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau Continent, prezinta versiunea facelift al sedanului legendar Toyota Corolla 2010, numele careia a devenit sinonim cu calitatea, fiabilitatea si siguranta. Deja astazi, noua Toyota Corolla 2010 poate fi procurata la un pret de doar 12.770 Euro.

Din generatie in generatie Toyota Corolla devine tot mai perfecta. Faceliftul Toyota Corolla reprezinta o imbinare a stilului modern, designului atragator si a celor mai noi tehnologii.

Exteriorul noului model a devenit si mai dinamic, modificari suferind grila radiatorului, bumperul fata, blocurile optice frontale, cat si oglinzile retrovizoare. La fel a fost modificat bumperul si farurile spate. La interior, printre modificari regasim noua plansa de bord cu sistem de iluminare Optitron, si noul volan sportiv.

Acum, noua Toyota Corolla are prevazute sloturi USB si AUX, care permit conectarea playerelor muzicale, in timp ce sistemul audio ofera si conectivitate Bluetooth pentru convorbirile telefonice.

Fara nici un dubiu, principalul avantaj o constituie eficienta noului model. Propulsorul de 1.33 litri produce 101 CP si consuma doar 5.7 l/100km, in timp ce propulsorul de 1.6 litri si 124 CP consuma doar 6.1 l/100km.

Multumita caracteristicilor perfecte de exploatare, nivelului inalt de fiabilitate, siguranta si confort, Toyota Corolla continua sa fie un partener de incredere fie pe traseele urbane sau cele extra-urbane.

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!