Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz C63 AMG Coupe – noul coupe german de 487 CP
21 MARTIE 2011, 12:02
2,074
0
Mercedes-Benz C63 AMG Coupe – noul coupe german de 487 CP
De Ilie Toma
0
Dupa debutul recent al Clasei C facelift, in versiune sedan si break, urmat si de C63 AMG, apoi de C-Class Coupe, a venit randul si ultimei piese lipsa din puzzle-ul noi Clase C sa-si faca aparitia publica. Astfel, germanii lanseaza si versiunea AMG a noului coupe C-Class, care vine cu un V8 de 487 CP!

Suna infiorator de mult pentru un coupe de dimensiunile lui C-Class, insa puterea de 487 de cai va fi disponibila doar optional, la bifarea dotarii AMG Performance Package, cu o tehnologie preluata de pe SLS AMG. In versiunea sa standard, motorul de 6.3 litri va produce cu 30 CP mai putin: 457 CP.

Nivelul consumului de carburant ramane insa acelasi pentru ambele versiuni de puteri, situandu-se la valoarea de 12.0 litri/100 km in regim mixt. Daca in varianta standard C-Class Coupe AMG va accelera de la 0 la 100 km/h in 4.5 secunde, atunci pachetul suplimentar de performanta va reduce timpul de accelerare pana la 4.4 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h in ambele cazuri.

Noul coupe AMG va beneficia de toata lista ultimelor tehnologii din tabara celor de la Mercedes-Benz, inclusiv si noua transmisie AMG SPEEDSHIFT MCT-7. Vanzarile modelului vor lua startul in luna iulie, iar pretul acestuia va porni, in Germania, de la 72,590 Euro.
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!