Prima pagină  »  Ştiri  »  TEST DRIVE: BYD S6
13 NOIEMBRIE 2011, 16:02
2,498
5
TEST DRIVE: BYD S6
De Redacţia PiataAuto.md
2
De fiecare dată când avem ocazia să testăm o maşină chineză, sesizăm dezvoltarea cu paşi imenşi pe care o realizează industria auto din China. Chiar dacă maşinile chineze mai au elemente care ne trezesc uneori zâmbete şi ironii, distanţa dintre acestea şi media industriei auto globale devine tot mai mică.

Astăzi avem la test un BYD S6 – sau, altfel spus, primul SUV al celor de la BYD. Nu face să ocolim prea mult ceea ce este evident – designul noului SUV BYD este copiat aproape la indigo după cel al generaţiei precedente Lexus RX...


Mergeţi pe pagina testului drive
COMENTARII (5)
G e o
Floreşti, Moldova
la 13 Noiembrie 2011 - 20:38
Ah da sa nu aratam cu degetul la cei care copie masiniel,eu nustiu ce au Chinezii acestia,parca nu stiu ce sa face,sunt mai mult de 1000 000 000 si nici la unu nu ii vine in cap sa faca ceva nou,sau am impresia ca ei stiu de la calculator numai Ctrl+C apoi Ctrl+V sh gata,e o masina noua si au scris pe masina BYD si gata. de la inceput cind am deschis pagina siteului si am vast acest BYD mai bine zis lexus chiar mi-a venit in cap deodata ideea ca cei de la Lexus au creat ceva nou pt aceasta masina,sau e un model nou. dar cind am citi TEST DRIVE: BYD S6 am ramas cu gura deschisa. mi-am pus intrebarea? ce e asta? de unde? BYD? mi-am pus miinile in cap,si m-am gindit ca oare ce au facut Chinezii din biatul lexus RX dar apare o parte pozitiva aici,iti procuri 2embleme de la lexus iti procuri acesta BYD la 1/3 de pret scoti emblema BYD si le pui pe cele de la lexus si iata.problema rezolvata pentru cei cu buzunarele mai goale. In orice caz nu mi-a placut acesta stire,adica stirea e buna dar masina de la Chinezi nu ma satisfacut.
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 14 Noiembrie 2011 - 10:55
BYD nu este un producator serios. Din punctul meu de vedere probabil ca singurii producatori chinezi care conteaza sunt Geely si Great Wall Motors. De remarcat este ca BYD vrea sa se impuna pe piata automobilelor electrice, si in 2012 chiar vor testa primele autobuze electrice in cateva capitale europene. Sa vedeti acolo tehnologie ...
0
0
Mihail
Chişinău
la 14 Noiembrie 2011 - 15:22
Constantin-Padure.com dam a sa vedem da de la chinezi te poti astepta ... a sa loveasca odata asa rau ca sa ramie tati cu gurile cascate :)
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 14 Noiembrie 2011 - 20:28
Yei baieti intradevar poate sa lovesca cu ceva dar credetica ca nu o sa fie asa de bun si atit de sigur precum o fac germanii sau Japonezii.
0
0
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 15 Noiembrie 2011 - 03:41
Mitul masinilor germane incepe sa paleasca in fata celor coreene.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!