Prima pagină  »  Ştiri  »  O nouă staţie petrolieră BEMOL, la 4 km de la postul
4 IANUARIE 2012, 14:31
2,361
4
O nouă staţie petrolieră BEMOL, la 4 km de la postul vamal Leuşeni
De Redacţia PiataAuto.md, cu referire la BEMOL
3
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
La 28 decembrie 2011 BEMOL a deschis o nouă staţie petrolieră, care se află pe traseul Chişinău-Leuşeni, km 91 (la 4 km înainte de postul vamal). La noua staţie puteţi face plinul la preţuri accesibile chiar înainte de a trece pe teritoriul României. Achitarea poate fi realizată prin intermediul cardului BEMOL.

Staţia petrolieră din Leuşeni, a fost construită conform standardelor internaţionale, cât şi celor naţionale. Staţia include toate facilităţile necesare, inclusiv un Market BEMOL unde, de asemenea, se poate servi cafea.

Odată cu deschiderea noii staţii petroliere, BEMOL a creat pentru locuitorii din regiunea Leuşeni 9 locuri permanente de muncă. În total, compania BEMOL a creat aproximativ 1000 de locuri de muncă.
COMENTARII (3)
dima
Chişinău
la 4 Ianuarie 2012 - 16:18
si undes preturile accesibile? sint la fel ca in oras, si la bemol este cel mai rau diesel existent pe piata noastra, unicul plus ca au benzina 98, care poti so torni in loc de 95 ca sa fie cit de cit normal:))
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 4 Ianuarie 2012 - 19:49
Da la noi in oras tot este o statie BEMOL si cind sa deschis de la inceput citeva luni aveau un combustibil exxelent numai de acolo ma alimentam dar acum a cazut calitatea,de Diesel nu pot sa spun nimic.
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 5 Ianuarie 2012 - 18:48
De saptamina viitoare iar se scumpeste benzina.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!