Prima pagină  »  Ştiri  »  Premieră: noua Dacia Lodgy
6 IANUARIE 2012, 07:09
3,549
13
Premieră: noua Dacia Lodgy
De Valeriu Bahnaru
4
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Gama Dacia creşte cu un nou membru – Lodgy. Noul model vine cu o siluetă de van şi va putea adăposti fie 5, fie 7 persoanle la bord. Premiera publică a noului model va avea loc în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Ca şi fratele de gamă, Duster, debutul lui Lodgy a fost prefaţat de un bolid de curse, numit Lodgy Glace, care a concurat cu succes în cursa Andros Trophee. Însă, spre deosebire de bolidul de competiţie, modelul de serie este semnificativ mai lung şi mai înalt, măsurând 4.5 metri în lungime.

Dacia Lodge promite un spaţiu interior cu mult mai vast decât s-ar putea crede la prima vedere. Şi numele noului model, „Lodge”, vine de la englezul „lodge” – lojă – drept sugestie la spaţiul interior, pentru ocupanţii de la bord, dar şi pentru bagajele lor.

Pe lângă rolul extinderii gamei, noul model aduce şi o formă evoluată a designului Dacia, cu linii „înmuiate”, şi o parte frontală absolut nouă, faţă de oricare din modelele actuale ale mărcii. Şi blocurile optice spate exprimă originalitate, aducând designul mărcii la un nivel superior. Cu siguranţă suntem curioşi să cunoaştem şi interiorul, însă producătorul nu oferă deocamdată nici o imagine a acestuia.
COMENTARII (13)
dima
Chişinău
la 6 Ianuarie 2012 - 09:53
un nou model de succes pentru taximetristii din moldova!
0
1
president_nicksson
Lausanne, Elveţia
la 6 Ianuarie 2012 - 10:40
astept cu nerabdare Logan nou :)
0
0
Autoexpert
Chişinău
la 6 Ianuarie 2012 - 11:41
De fapt ideea nu e rea...Sa vedem raportul pret/calitate...
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 6 Ianuarie 2012 - 13:57
mmm intradevar imi place,iata si prima Dacie care imi place,defapt imi place si Dusterul dar el nu merita toti banii, nu asa da asa bani pe un Duster,pentru ca nu ii merita pe toti. Acest Lodgy este frumos,spatios la prima vedere si cred ca va fi econom,daca va fi econom atunci intradevar taxistii au cu ce se bucura, si nu cred sa fie mai scumpe de aproximativ 12 000 Euro,(asa cred eu) Rau ca nu au poze si la salonul acestei maisni,sper sa nu fie acelasi plastic ieftin si dezgustator ca la Logan.
Ce sa spun,bravo celor de la Dacia vad ca un ultimul timp si-au rasuflicat minicile si s-au apucat de treaba.
1
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 6 Ianuarie 2012 - 18:16
Frumos, n-am ce spune. Putin in spate ca fratele de gama Duster, dar arata ciotka. As alege o varianta cu jante mai mari si putin mai late, si in genere va fi excelent exteriorul.
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 6 Ianuarie 2012 - 18:19
Astept interiorul... sper la linii ceva mai ondulate, nu de Golf 2 precum la Logan si Duster.
0
0
///////
Chişinău
la 7 Ianuarie 2012 - 16:18
disignul exterior nu ma da pe spate, asteptam ineriorul
1
0
Mihail
Chişinău
la 8 Ianuarie 2012 - 02:30
hmmm dac dicia ar apartinea toata statului roman apoi atunci asa masini ar trebui sa coste 6-7 mii de euro ... dar fiindca jumate apartine renaultului aceea scot profiturile pe care si le doresc ... nu pot sa lase din pret si din profiturile lor ca atunci nare sens ....

fiatu are citiva concurenti pe aproape linga aceasta suma iar diferentile sa fim seriosi le stimm.... si pe linga asta la ora actuala dati un ochi la masinile chineze ca deja sunt peste dacia si la acelasi pret....
0
0
Autoexpert
Chişinău
la 8 Ianuarie 2012 - 14:36
Mihai esti baiat destept dar citeodata scrii asa prostii...Nu vorbi despre ceea ce nu stii...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 8 Ianuarie 2012 - 16:17
Mihai: Uneori e asa cum zici, dar uneori as dori o Dacie decit unn kkt chinezesc. Defapt nu stiu inka daca e mare diferenta...
0
0
Mihail
Chişinău
la 8 Ianuarie 2012 - 18:26
hai lasatio baeti mai moale .... in 2012 sa dai la rucika pentru a deschide geamul ... si sa invirtesti volanu ca la gazoanele din 67 ... si multe altele .... eu prefer una chineza de banii acestia macar ca nar fi mai fiabila da e dotata cu toate tehnologiile de ultima ora... cu butoanele chiar si cu sensori controlezi masina!
0
0
Mihail
Chişinău
la 8 Ianuarie 2012 - 18:27
da cai drept fiecare cu ideile si dorintele lui ... eu miam exprimat parerea :) (sunt deacord si cu voi pe de o parte)
0
0
Autoexpert
Chişinău
la 9 Ianuarie 2012 - 00:45
:) :) :) :) :)...Mihai nu te poti descurca in propriile opinii?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!