FRANKFURT LIVE: Toyota Yaris Hybrid-R, sportiva compactă care domină un stand exclusiv hibrid
11 Septembrie 2013, 01:17
Toyota şi-a ţinut promisiunea de a avea un stand ocupat exclusiv din modele hibride la Salonul Auto de la Frankfurt. În timp ce alţi producători încă mai cochetează cu dilema necesităţii unui model hibrid în gamă, Toyota vinde anual peste 1 milion de hibrizi în întreaga lume.

Prin urmare, nu ne mai miră că noul Auris Hybrid spune „sorry Diesel”, anunţându-se mai performant
şi mai logic decât o motorizare diesel. Nu ne mai miră nici aterizarea tehnologiei hibride în cursele LeMans. Iar acum nu ne mai miră nici o
super-sportivă hibridă pe nume Yaris Hybrid-R, care vine cu un total de putere de 420 CP! Micuţa sportivă a
dominat standul Toyota de la Frankfurt! Savuraţi-o!
PiataAuto.mdPiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
1
1,966
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (4)
Valeriu
Chişinău
la 11 Septembrie 2013 - 09:59
Si normal ca sorry diesel! Presupun ca e mult mai simpla si reparatia unui hibrid in comparatie cu diesel-urile actuale. Mai ales cu motorina care se vinde la noi.
Eu vreo doua saptamani in urma era sa-i dau in cap lui Robert cu toata fiabilitatea Toyotei, pentru ca nimeni nu putea gasi defectul la Avensis-ul meu, cu toate ca am incercat tot in Chisinau si toti mi-au zis ca masina e perfecta! Noroc ca mai citesc forumuri si pana la urma am insistat la mecanicul meu sa vedem ce mai e prin rezervor... Am curatit tot pe acolo si am scapat de problema. Asa ca daca vi se mai intampla cuiva sa vi se opreasca motorul, dar masina sa fie perfecta, incepeti de la rezervor! Ca sa vedeti ce bunatati mai baga ai nostri pe acolo!
Asa ca Robert a scapat pentru ca la 180 000 masina intr-adevar e f buna, dupa un an de mers prin gropile noastre a trecut cu brio testarea tehnica. Desigur un an nu e mare lucru, dar nici drumurile noastre nu sunt "mare lucru"!
Oricum viitoarea as vrea sa fie hibrid, dar pakat ca cele noi sunt mai scumpe ca cele pe benzina :(((
0
0
GRED
Chişinău
la 11 Septembrie 2013 - 10:25
Valeriu lumea nu se jaluie referitor la hibrid. Dar totusi tre de pus totul pe foaie daca se merita sau ba si depinde cati km faci pe an si pe unde - preponderent oras sau traseu. Daca la traseu mai bine evita-l parerea mea. Ai un surplus de putere primii 10-20 km dupa aia basta treci la peste 90 la ora doar pe benzina plus ca tre sa mai cari din urma bateriile care deloc nu sunt usoare plus ca masinile hibrid daca sunt mai grele dau mai mari palituri in suspensie plus ca in salon se simte ca masina e putin mai dura mai ales pe drumurile noastre ...
Oricum prin orash cred ca se merita - cel puti asa zic expertii ...
0
0
GRED
Chişinău
la 11 Septembrie 2013 - 10:26
puti = putin
0
0
Valeriu
Chişinău
la 11 Septembrie 2013 - 10:40
GRED nu pot sa dau o parere ferma pentru ca nu am un exemplu concret, dar oricum cred ca consuma cu mult mai putin per total, mai ale ca la viteze mari consumul e mai mic decat in oras. Asa ca misiunea principala si-o indeplinesc, acolo unde consumi mai mult iti ofera electricitatea!
Sa imi pot permite un Lexus hibrid cred ca n-as mai simti nici bateria nici alte probleme ale drumurilor noastre...:)))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!