Prima pagină  »  Ştiri  »  Premiera Rolls Royce: 200EX
23 FEBRUARIE 2009, 10:04
2,376
0
Premiera Rolls Royce: 200EX
De Redactia PiataAuto.md
0
Cu putin timp in urma Piataauto.md a anuntat despre modificarile pe care le-a efectuat Rolls Royce la modelul Phantom, dar se pare ca aceasta nu este singura surpriza al producatorului britanic. Rolls Royce Motor Cars anunta ca isi va dezvalui la Geneva noul concept numit 200EX. Acesta va fi prezentat de catre Presedintele Rolls Royce Motor Cars, Ian Robertson.

Acest „mic” Rolls Royce este pozitionat intre faimosul si extravagantul Phantom si BMW seria 7. Amintim ca Rolls Royce Motor Cars ii apartine constructorului bavarez de automobile.

Acest concept-car, numit de catre companie mai mult ca un studiu, va arata directia noilor modele de seria RR4, a caror producere va incepe cel mai probabil odata cu anul 2010. Conceptul 200EX are drept scop crearea unui Rolls Royce modern si dinamic ce inglobeaza in sine tot ce este mai bun de la modele precedente: rafinament, calitate exceptionala de finisare, design increzator.

Design-erul sef al 200EX, Ian Cameron, a specificat ca acest concept este un vehicul modern care, privit din toate unghiurile, va fi recunoscut drept un adevarat Rolls Royce.

Atentia la detalii ramane a fi una cruciala si la acest concept, dorindu-se sa li se ofere viitorilor proprietari ai noului model o impresie de durata. Rolls Royce a conceput pentru ei cu mare grija si pasiune acest vehicul!...

Reiesind din pozitionarea acestuia intre Phantom si BMW seria 7 putem deduce usor ca acesta se propune a fi mai mare decat BMW-ul si mai mic decat Phantom-ul. Dimensiunile conceptului 200EX spun totul la capitolul dat: lungimea fiind de 5399 mm (cu 187 mm mai mult decit la seria 7, dar aproximativ cu 500 mm mai mic decit Phantom) , latimea de 1948 mm, inaltimea de 1550 mm, iar ampatamentul ajunge la 3295 mm.

Pentru modelul de serie va fi conceput un propulsor absolut nou, un impresionant V12.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!