Prima pagină  »  Ştiri  »  A 10-ea statie de alimentare BEMOL in Chisinau
8 OCTOMBRIE 2009, 12:09
2,083
0
A 10-ea statie de alimentare BEMOL in Chisinau
De BEMOL
0
La 07 octombrie, compania BEMOL a deschis a 10-ea staţie de alimentare cu combustibil în or. Chişinău şi a 34-a staţie în cadrul reţelei BEMOL din Republica Moldova. Noua staţie BEMOL se află în sectorul Ciocana, pe strada Vadul lui Voda Str. 70/1.

Staţia de alimentare oferă produse petroliere cu un conţinut de sulf ce nu depăşeşte 0.001%, fiind furnizate de la una dintre cele mai moderne rafinării din Europa – Motor Oil Hellas Corinth Refineries din Grecia. Benzina EURO Super (RON98), EURO Premium (RON95) şi Motorina EURO Diesel corespund standardelor Uniunii Europene pentru benzină (EN228) şi motorină (EN560) şi astfel permit autovehiculelor să respecte standardele EURO 5 de emisie în atmosferă. Toate distribuitoarele petroliere sunt dotate cu un dispozitiv care citeşte informaţia de pe Cardurile BEMOL. Astfel, clienţii staţiei pot beneficia de sistemul de reduceri BEMOL bazat pe cantitatea de combustibil procurată. Cardurile BEMOL sunt o modalitate convenabilă de plată şi un instrument efectiv de monitorizare şi control al consumului de combustibil.

La fel ca şi alte staţii BEMOL, noua staţie de pe str. Vadul lui Voda 70/1 este deschisă 24/24 ore, 7 zile în săptămână. Pentru informaţii mai detaliate despre compania BEMOL vizitaţi pagina-web www.bemol.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!