Prima pagină  »  Ştiri  »  Evitati centrul capitalei – incepe summitul CSI !!!
7 OCTOMBRIE 2009, 17:47
1,401
0
Evitati centrul capitalei – incepe summitul CSI !!!
De Redactia PiataAuto.md
0
In perioada 8-9 Octombrie in orasul Chisinau va avea loc summitul statelor CSI, motiv din care circulatia pe principalele artere ale capitalei va fi ingreunata din cauza numeroaselor delegatii straine care vor sosi in tara pentru a participa la acest eveniment.

In asa mod, intre 8-9 Octombrie, Politia Rutiera urmeaza sa restrictioneze circulatia rutiera pe mai multe artere principale ale capitalei, sau sa o blocheze temporar. Redactia PiataAuto.md sfatuie toti conducatorii auto sa se abtina in aceasta perioada de la utilizarea mijloacelor de transport proprii, sau sa evite urmatoarele portiuni de drum pe care dupa parerea noastra circulatia rutiera urmeaza a fi ingreunata - Bulevardul Dacia, Bulevardul Stefan cel Mare, Strada Ismail, Strada 31 August 1989, Strada Mitropolit Banulescu-Bodoni, Strada Maria Cibotari, Strada Bucuresti, Strada Nicolae Iorga, Strada Sfatul Tarii, cat si strazile adiacente pe care va fi rederictionat transportul.

Atentie!!! Vineri 09 Octombrie, cel mai probabil urmeaza a fi blocata in totalitate circulatia in preajma Palatului Republicii, locatie unde va avea loc intalnirea sefilor statelor membre CSI.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!