Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrari Limited Edition Made for China! (video)
7 OCTOMBRIE 2009, 14:18
1,460
0
Ferrari Limited Edition Made for China! (video)
De Constantin Mihalachi
2
Compania Ferrari anunta crearea unei editii limitate la un singur exemplar - Ferrari 599 GTB Fiorano China Limited Edition, semnata de artistul chinez Lu Hao, care va fi licitatata in cadrul unei gale gazduita de reprezentanta Ferrari din Beijing. Anuntul facut de Ferrari vine la scurt timp dupa ce in Septembrie 2009 a fost anuntata lansarea unei editii limitate cu design special – 599 GTB Fiorano China Limited Edition.

Modelul desenat de artistul Lu Hao, combina un numar de elemente regasite pe editia China Limited Edition ce va cuprinde pana la 10 exemplare, insa este caracterizata de mai multa exclusivitate sugerata de exteriorul inspirat de la renumita colectie de obiecte din portelan Ge Kiln, care provine de la dinastia Song. Lu Hao a gandit foarte bine exteriorul, culoarea placuta la vedere identica cu cea a obiectelor de portelan este “strapunsa” de crapaturile ce au aparut timp de mii de ani pe acestea.

Fondurile adunate de pe urma licitatiei vor fi utilizate pentru promovarea unui program sportiv educational, care vine sa-i ajute pe tinerii studenti din China interesati de domeniul automobilistic. Pana in prezent, in urma mai multor evenimente de acest gen, Ferrari a donat peste 500.000 Euro in regiune.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!