Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan anunta premierele sale de la Tokio
9 OCTOMBRIE 2009, 16:25
1,362
0
Nissan anunta premierele sale de la Tokio
De Constantin Mihalachi
0
Se pare ca producatorii japonezi de automobile s-au pregatit foarte bine de Salonul Auto de la Tokio care va incepe la sfarsitul acestei luni. Nissan a decis sa nu ramana in urma principalilor sai rivali, asa ca s-a pregatiti la fel de serios si va prezenta o serie de vehicule noi printre care si electro-mobilul “Leaf”, productia caruia va incepe la sfarsitul anului viitor.

Datorita noilor tehnologii ce demonstreaza realizarile companiei, anume Leaf va sta in fruntea stand-ului Nissan la expozitia auto din capitala Japoniei, iar aici ca exemplu poate fi adusa raza pe care o poate parcurge electro-mobilului Leaf care este de 160 km. In premiera va mai fi prezentat sedan-ul Nissan Fuga ce va deveni pe viitor nava amiral a companiei. Pe langa acesta publicul va putea admira popularul in Japonia Nissan ROOX, cat si taxiul pe baxa minivan-ului NV200 Vanette, ce va purta numele Design Taxi, si care la fel ca si Leaf va intra in productie de serie la sfarsitul anului 2010.

In premiera pentru Japonia va fi prezentat crossover-ul Qazana, ce a debutat la Salonul Auto de la Geneva din acest an. In premiera mondiala Nissan va dezvalui Land Glider, un vehicul care este asemanator unui automobil compact, dar care abordeaza virajele precum o motocicleta. Datorita dimensiunilor mici si caroseriei inguste, cat si manevrabilitatii uimitoare, Land Glider este perfect pentru zonele urbane si va livra o doza nebuna de placere conducatorului si pasagerului spate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!