Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru va dezvalui un nou concept hybrid
13 OCTOMBRIE 2009, 09:18
1,395
0
Subaru va dezvalui un nou concept hybrid
De Constantin Mihalachi
0
La sfarsitul acestei luni, in cadrul Salonului Auto de la Tokio, Subaru va dezvalui ultimul sau concept Hybrid Tourer Concept. Cum fiecare producator se straduie sa prezinte un produs ce urmeaza a fi mai deosebit decat celelelate, astfel a facut-o si Subaru, noul prototip va fi primul hybrid din lume cu propulsor de tip boxer si tractiune integrala simetrica.

Datorita usilor ce se deschid in totalitate atat pentru pasagerii fata , cat si pentru cei spate, dar si lipsei montantilor centrali laterali sau plafonului panoramic, ocupantii lui Subaru Hybrid Tourer Concept se vor bucura de un sentiment placut de spatiozitate si relaxare.

Sub capota este amplasat un propulsor turbo-aspirat de tip boxer de 2.0 litri care este insotit de alte doua electro-motoare ce sunt alimentate de energia electrica stocata in bateriile Litiu-Ion ce dispun de o capacitate de 10kW si 20kW respectiv. In conditii normale este utilizat propulsorul de 2.0 litri, insa atunci cand vehiculul ruleaza cu viteza mica sau este pornit, intra in functiune electro-motorul spate.

La Salonul de la Tokio, Subaru va mai prezenta si alte produse foarte interesante publicului… Aici este cazul lui Subaru Impreza WRX Carbo, un sport car ce se bazeaza pe modelul japonez STI A-line, ce se evidentiaza prin acoperisul din carbon. Un alt concept ce va fi prezentat la Tokio, este Subaru Plug-in Stella Electric Vehicle. Chiar daca acest electro-mobil este identic cu cel prezentat anul trecut cu ocazia summit-ului G8, de aceasta data Stella va fi prezentata publicului dupa ce a fost restilizata de faimosul atelier japonez Beams.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!