Prima pagină  »  Ştiri  »  Suzuki Alto a iesit la o plimbare de 3.400 km
13 OCTOMBRIE 2009, 12:07
1,529
0
Suzuki Alto a iesit la o plimbare de 3.400 km
De Constantin Mihalachi
0
Suzuki a demonstrat ca vehiculele de mici dimensiuni nu sunt dedicate doar oraselor… De curand, Suzuki Alto a iesit la o plimbare de 3.400 km, distanta in care a inconjurat insulele de Nord si Sud din Noua Zeelanda. In total doua modele au pornit in calatoria lunga de 6 zile, unde o masina era dotata cu cutie manuala, iar alta cu cutie automata.

Micutele Suzuki Alto au pornit din Auckland spre orasul Invercargill, ca mai apoi sa se indrepte spre punctul cel mai de Sud al tarii – Bluff. Imediat dupa ce au ajuns aici, cei doi jurnalisti auto, Allan Dick si Donn Anderson au facut drum intors spre cel mai mare oras al Noii Zeelande – Auckland.

Unul din scopurile calatoriei a fost monitorizarea consumului… Potrivit bilanturilor totale, versiunea cu cutie manuala a consumat in total 150.1 litri de combustibil, in timp ce versiunea automata a consumat 165.4 litri. Consumul mediu inregistrat a fost pozitionat mai jos decat cel prezentat de producator, versiunea manuala a consumat 4.4 l/100 km, in timp ce cea automata a inregistrat un consum de 5 litri, cu 0.2 litri mai putin decat datele producatorului.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!