Prima pagină  »  Ştiri  »  Simbolul tot terenurilor, Toyota Land Cruiser Prado, acum in showroom!
2 APRILIE 2010, 17:47
1,832
0
Simbolul tot terenurilor, Toyota Land Cruiser Prado, acum in showroom!
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
Simbolul tot terenurilor, sinonimul caruia este calitatea, fiabilitatea si siguranta, Toyota Land Cruiser Prado deja poate fi procurat la reprezentanta dealer-ului oficial Centrul Toyota Chisinau Continent.

Pentru piata noastra Prado este oferit la un pret de baza ce incepe de la 32.540 Euro, clientii pot opta aditional pentru gama larga de optionale, sau pentru unul din cele doua propulsoarele pe benzina de 2.7 si 4.0 litri cu tehnologie VVT-i, sau dieselul de 3.0 litri cu tehnologie D4D (173 cai-putere) ce consuma in mediu 8.1 litri/100km. Pentru a trece cu brio oricare suprafata de drum, pe langa propulsoarele puternice, Land Cruiser Prado mai este ajutat de urmatoarele sisteme:

- Kinetic Dynamic Suspension System (KDSS) – sistem de imbunatatire a confortului ce controleaza stabilizatorii fata/spate.
- Suspensia pneumatica (AVS), permite conducatorului sa aleaga setarile optime ale amortizatoarelor impreuna cu suspensia pneumatica spate.
- Sistemul TEMS – suspensia pneumatica cu reglare electronica a inaltimii ce mentine nivelul acesteia indiferent de suprafata de drum.
- Sistemul Crawl Control cu diferite regimuri de viteza pentru trecerea tuturor obstacolelor in timpul calatoriilor off road.
- Sistemul Multi-terrain Select modifica caracteristicile directiei, sensibilitatea acceleratorului si puterii in dependenta de suprafata de drum si sarcina.
- Multi-terrain Monitor – sistemul de monitorizare video a imprejurimilor. Land Cruiser Prado este dotat cu patru camere video ce permit conducatorului sa monitorizeze imprejurimile de la bordul automobilului.



In showroomul Centrului Toyota Chisinau Continent este expus modelul cu propulsor diesel si cinci locuri Land Cruiser Prado caracterizat de o nuanta alba exclusiva, si dotare Premium, care include: sistemele KDSS, TEMS, AVS, HAC, Multi-terrain ABS, EBD, BA, VSC, A-TRC, diferential central Torsen, faruri xenon, sistem de spalare a farurilor, sistem de corectare automata a luminii, faruri adaptabile in viraje, senzori de lumina si ploaie, geamuri si oglinzi actionate electric, trapa, cheie electronica “Smart Key” si buton Start, Bluetooth, USB, cruise-control, senzori de parcare fata/spate, 4 camere video, monitor color touch screen, climat control pe 3 zone, sistem de navigare GPS, sistem audio JBL, 14 difuzoare si DVD changer, volan reglabil pe inaltime si adancime, frigider in cotiera spate, sistem de incalzire a scaunelor reglabile electronic, interior tapitat cu piele si insertii din lemn, 13 airbag-uri, s.a.

Va puteti face cunostinta cu noul Land Cruiser Prado pe site-ul www.toyota.md, unde de altfel va puteti inscrie la test drive.

Insriere online la test drive.

Pentru toate automobilele Toyota este oferita o garantie oficiala de 3 ani sau 100.000 km, cea mai buna deservire tehnica, accesorii si piese de schimb.

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!