Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Mitsubishi Outlander va fi dezvăluit în martie la Geneva
23 IANUARIE 2012, 08:24
2,289
4
Noul Mitsubishi Outlander va fi dezvăluit în martie la Geneva
De Valeriu Bahnaru
4
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Mitsubishi se pregăteşte intens de Salonul Auto de la Geneva, intenţionând să cucerească publicul european cu un nou model global. Este vorba de noua generaţie a SUV-ului Outlander, prima imagine de teasing a căruia a şi fost publicată de producătorul japonez.

Imaginea întruchipează partea frontală a viitorului Outlander, realizată într-o manieră de design pe care Mitsubishi o numeşte „automobil strategic de clasă premium”. Mai important este faptul că noul Outlander va fi primul model care va realiza renunţarea mărcii la grija Jet Fighter, debutată cu succes pe actuala generaţie Lancer şi preluată ulterior cu mai puţin succes de toată gama. Începând cu noua generaţie Outlander, modelele Mitsubishi vor emana un nou limbraj de design.

De asemenea, este foarte posibilă existenţa unei versiuni hibride în familia Outlander, care va îngloba tehnologia prezentată de conceptul PX-MiEV II.

După cum ne-au confirmat reprezentanţii Mitsubishi Motors Moldova, noua generaţie Outlander este aşteptată în showroom-ul din Chişinău în a doua jumătate a acestui an.
COMENTARII (4)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 23 Ianuarie 2012 - 11:40
Pare ceva interesant... xD Asteptam....
0
0
G e o
Floreşti, Moldova
la 23 Ianuarie 2012 - 16:21
Cred ca va fi o bomba ca si cum a fost si la Nissan si la Toyota!!!
0
0
constantin
Bălţi, Moldova
la 24 Ianuarie 2012 - 15:34
En face arata destul de atragator,imi pare foarte bine ca japonezii au renuntat la look-ul caracteristic gamei mitsubisi ( grila Jet Fighter ).
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 25 Ianuarie 2012 - 22:05
Sa spun sincer la inceput kiar mi-a placut stilul nou ku grila Jet Fighter pe Lancer X, insa de cind au trecut-o pe Colt, si ASX mi se pare desgustatoare pe modelele din urma.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!