Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Geneva 2012: Volkswagen Passat Alltrack

11 Martie 2012 - 19:45
Ilie Toma
Geneva 2012: Volkswagen Passat Alltrack
Volkswagen a adus la Geneva versiunea pregătită de offroad a lui Passat, pe care a botezat-o Alltrack. Un sinonim cu Allroad-ul celor de la Audi, cu aceleaşi funcţionalităţi şi aceiaşi filosofie. Doar că preţul ar trebui să fie ceva mai accesibil în comparaţie cu modelul similar Audi.

De fapt, Passat Alltrack este disponibil nu doar cu tracţiune integrală, ci şi cu tracţiune pe faţă. Totuşi, garda la sol mărită ar trebui să ajute şi versiunea cu puntea faţă motrice să se descurce în offroad uşor. În lista de motorizări se regăsesc patru unităţi de propulsie – două TSI şi două TDI. Cea mai accesibilă motorizare pe benzină dezvoltă 160 CP din 1.8 litri capacitate cilindrică, în timp ce motorizarea de top, de 2.0 litri, e capabilă de 210 CP.

La capitolul diesel, Passat Alltrack vine cu renumitul 2.0 TDI în două variaţii de putere – 140 CP şi 170 CP. Motorizările de 170 CP şi 210 CP sunt disponibile exclusiv cu tracţiune integrală.

Noul Passat Alltrack se adresează celor cu un mod activ de viaţă, care se odihnesc la fel de activ, şi care îşi doresc o maşină capabilă să se descurce şi în condiţii mai dificile de carosabil. Vânzările noului Passat au şiînceput deja în ţările europene. În Germania, preţul lui Passat Alltrack porneşte de la 33,450 Euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter