Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Geneva LIVE: Dacia Lodgy

6 Martie 2012 - 14:13
Ilie Toma
Geneva LIVE: Dacia Lodgy
Primele poze cu exteriorul noului model Dacia au devenit cunoscute încă acum câteva luni. Interiorul, însă, era o enigmă, deşi toată presa auto presu- punea că va fi oarecum asemănător cu cel al lui Duster şi Logan. În realitate, Lodgy aduce un habitaclu evoluat extrem de mult faţă de modelele actuale ale măcii, cu elemente pe care nu te aştepţi să le regăseşti la bordul unui automobil ultra-bugetar. Dacia Lodgy vine chiar şi cu o consolă centrală cu sistem media entertainment, cu display touchscreen! Mai mult ca atât, comenzile sistemului de climatizare, situate şi ele pe consola centrală, denotă o acurateţe excelentă în asamblare! Lodgy nu va mai putea fi criticat nici pentru materiale mai puţin calitative, pentru că bordul, tapiţeria şi întregul habitaclu sunt acoperite cu materiale de calitate demnă! Lăudabil, cu alte cuvinte!

Un alt avantaj important al modelului este capacitatea sa de a adăposti 7 pasageri la bord. Cel de-al treilea rând de scaune poate fi rabatat cu uşurinţă, aliniindu-se nivelului portbagajului şi creând astfel o suprafaţă integră de încărcare.

În gama de motorizări se regăsesc şi unităţi noi de propulsie, deşi numărul acesta va varia uşor în funcţie de pieţele pe care va fi disponibil modelul.

Astfel, cel mai accesibil motor va fi unul pe benzină, de 1.6 litri, capabil de 115 CP. În gamă apare şi un propulsor turboaspirat de 1.2 litri, care va dezvolta o putere similară celui de 1.6 litri. Lodgy va mai beneficia şi de două diesel-uri de 90 şi 110 CP.

Nu ştim deocamdată care va fi preţul modelului pentru Republica Moldova, însă în Franţa, unde Dacia are întotdeauna preţuri ceva mai mari, Lodgy va porni de la 9,900 Euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter