Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Microelectronică

2 Martie 2012 - 07:14
Ilie Toma
Microelectronică
V-aţi imaginat vreodată că Brabus poate face tuning la o maşină electrică? Nu? Ei bine, nici noi. De zece ani încoarce, smart Brabus e simbolul celor care vor o maşină ultra-compactă, dar agresivă la exterior şi luxoasă la interior. Doar că până acum pe la atelierul Brabus intrau doar smart-urile cu motoare convenţionale. Între timp, marca germană s-a focusat destul de serios şi spre maşinuţele electrice, pe care vrea să le vândă tot mai masiv, iar cei de la Brabus nu puteau rata ocazia să îi mărească puţin voltajul lui smart electric. Astfel, smart-ul electric tunat de atelierul german a primit un kit agresiv de caroserie, suspensie nouă şi jante noi monobloc de 16 sau 17 inch.

S-a lucrat şi la îmbunătăţirea calităţilor dinamice a maşinuţei, astfel încât motorul electric livrează 82 CP şi 135 Nm. Pe volan există padele de schimbare a treptelor, rolul cărora e puţin diferit, şi anume cel de a eficientiza recuperarea energiei la rularea în inerţie. Cei de la Brabus au instalat pe smart electric şi un nou volan, mult mai informativ, care va face din micuţa electrică o rachetă numai bună de alergat prin aglomeraţiile urbane.

Din păcate, cei de la Brabus nu menţionează timpi de acceleraţie sau cifra de viteză maximă, pentru că oricum acestea ar fi prea modeste pentru a triumfa alături de numele Brabus…
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (3 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter