Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Volkswagen Golf GTI Cabriolet

1 Martie 2012 - 07:48
Ilie Toma
Premieră: Volkswagen Golf GTI Cabriolet
Zvonurile despre un Golf GTI decapotabil se adeveresc: germanii au dezvăluit oficial noul Volkswagen Golf GTI Cabriolet. Noua decapotabilă fierbine va condimenta standul Volkswagen de la Salonul Auto de la Geneva, unde îşi va face şi debutul public.

Ca şi în cazul hatchback-ului Golf GTI, sub capota decapotabilei va fi amplasat un motor turboaspirat de 2.0 litri şi 210 CP, disponibili între 1,700 şi 3,500 rpm, cu o valoare maximă a cuplului de 280 Nm. Kit-ul aerodinamic şi jantele de 18 inch sunt de asemenea preluate fără modificări de la hatch. Noul Golf GTI Cabriolet va fi echipat standard cu diferenţial blocabil electronic EDS şi XDS. Puterea motorului va putea fi transmisă roţilor faţă fie prin intermediul unei transmisii manuale cu 6 rapoarte, fie printr-o cutie de viteze automată DSG cu dublu ambreiaj şi 6 trepte. În ambele cazuri, timpul de acceleraţie de la 0 la 100 km/h va fi de 7.3 secunde, sau cu 0.4 secunde mai lent decât hatchback-ul Golf GTI. Viteza maximă a decapotabilei atinge valoarea de 237 km/h (235 km/h pentru DSG), iar consumul mixt constituie doar 7.6 litri/100 km.

Noul Golf GTI Cabriolet este dotat şi cu un sistem inteligent de pliere a acoperişului, o deschidere completă a acestuia necesitând doar 9.5 secunde, în timp ce închiderea durează 11 secunde. Plafonul poate fi închis şi deschis din mers, la viteze de până la 30 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter