Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

EXP 9 F Concept, SUV-ul Bentley, tot mai aproape de producţie

24 Aprilie 2012 - 08:34
Ilie Toma
EXP 9 F Concept, SUV-ul Bentley, tot mai aproape de producţie
SUV-urile de lux şi ultra-performanţă s-au îmbulzit la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Beijing. Bentley este un alt producător care se află tot mai aproape de momentul în care va anunţa startul producţiei de serie a primului superSUV din gama sa. Cu ocazia Salonului de la Beijing, britanici au făcut publice mai multe detalii vizavi de substratul tehnic al viitorului lor model. Astfel, aflăm că sub capota SUV-ului se va regăsit motorul W12 de 6.0 litri al grupului Volkswagen, care va dezvolta 600 CP şi 800 Nm şi va fi cuplat la o transmisie automată cu 8 trepte.

De asemenea, pe lângă acest motor de top, se analizează posibilitatea unei a doua motorizări, de 500 CP, izvorâţi din noul motor turboaspirat V8 de 4.0 litri al celor de la Bentley. O ultimă motorizare va fi una hibridă, care va combina forţa unui propulsor V6 cu cea a unui motor electric. Toate motorizările ar trebui să fie capabile de un timp de acceleraţie 0-100 km/h de mai puţin de 5 secunde.

Ca şi aspect exterior, SUV-ul concept adus la Beijing este identic cu cel prezentant în luna martie la Geneva, fapt care indică şi hotărârea celor de la Bentley de a merge pe această linie de design, deşi formele lui EXP 9 F au fost dur criticate peste tot în lume. Poate formele controversate sunt tocmai cheia unui viitor succes, cine ştie?...
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter