Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW inaugurează primul showroom pentru subbrand-ul “i” în Londra

18 Iunie 2012 - 07:50
Ilie Toma
BMW inaugurează primul showroom pentru subbrand-ul “i” în Londra
BMW i, divizia crează de bavarezi pentru viitoarele maşini cu propulsie electrică, va avea deja un prim show- room în Londra, chiar dacă modelele „i” se află încă în stadiu conceptual.

Primul showroom BMW i Store îşi va deschide uşile la 25 iulie în centrul capitalei britanice şi va oferi vizitatorilor săi posibilitatea de a cunoaşte îndeaproape filosofia şi tehnologiile subbrandului „i”, iar atunci când primele modele de serie vor fi disponibile publiculu larg, acestea vor putea fi achiziţionate aici.

Primul model de serie al diviziei „i” va fi BMW i3, aşteptat pentru sfârşitul anului 2013. BMW i8 ar urma să apară în 2014.

Odată cu inaugurarea showroom-ului londonez, BMW va prezenta conceptul i3 cu un nou interior, care face uz de noi combinaţii de culori şi noi materiale. De asemenea, bavarezii vor aduce şi un concept de bicicletă electrică, numit BMW i Pedelec. Aceasta este conceptută ca un accesoriu complementar pentru viitorii proprietari ai lui i3, fiind pliabilă şi uşor de amplasat în portbagajul lui i3. Mai mult ca atât, spaţiul portbagajului maşinii electrice poate adăposti două astfel de biciclete. În fine, odată cu primul showroom BMW i din lume, bavarezii vor pune la dispoziţia viitorilor clienţi de modele electrice un încărcător de perete, creat special pentru divizia BMW i şi capabil să eficientizeze la maxim procesul de încărcare a maşinilor electrice. Preţul acestei instalaţii nu a fost deocamdată anunţat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter