Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini cu Kia Sorento facelift

18 Iunie 2012 - 17:38
Ilie Toma
Primele imagini cu Kia Sorento facelift
La 3 ani de la lansarea celei de-a doua generaţii Kia Sorento şi peste 620,000 de exemplare vândute, SUV-ul coreean a primit un facelift major.

Sorento înregistrează vânzări excelente mai ales în SUA, iar împrospătarea îi va da noi forţe de luptă în faţa concurenţilor. Designerii i-au conferit lui Sorento forme ceva mai urbane, cu zone de protecţie din plastic mai mici pe partea inferioară a caroseriei. La rândul său, bara de protecţie faţă a primit un design modificat, cu amplasare verticale a farurilor suplimentare. Cea mai vizibilă schimbare vine, însă, la partea spate, unde au blocurile optice rectangulare au fost înlocuite cu elemente optice mult mai stilate. Odată cu acestea a fost modificată şi forma hayonului. Datorită unor linii inspirate, spatele lui Sorento nu mai pare brutal şi inspirat din SUV-urile de acum 15 ani, ci vine cu un aer mult mai modern şi mai dinamic. Acum în lista de opţionale disponibile pentru Sorento au apărut şi jante imense, de 19 inch.

Pe lângă modificările de design, coreenii au lucrat şi la rigidizarea structurii caroseriei şi au perfecţionat suspensia. Motorizările au devenit mai eficiente, spun coreenii, însă deocamdată nu anunţă cifre exacte. Cel mai probabil, propulsoarele vor fi preluate de pe noul Hyundai Santa Fe, care este echipat cu un motor turboaspirat pe benzină T-GDi de 2.0 litri şi un turbodiesel CDRi de 2.4 litri.

La bordul lui Sorento facelift îşi vor face loc materiale mai plăcute la atingere, cadrane de bord pe bază de LED-uri şi o nouă consolă centrală, cu display de 7 inch. De asemenea, Sorento facelift mai primeşte şi o serie de noi tehnologii de asistenţă la trafic. Deocamdată Kia nu a publicat nici o imagine cu interiorul noului Sorento.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter