Volkswagen Touareg Edition X, ediţia care marchează 10 ani de carieră a numelui Touareg
8 Octombrie 2012, 08:22
Au trecut exact zece ani de când Volkswagen a lansat pe piaţă prima generaţie Touareg. Totul s-a întâmplat în 2002, la Salonul Auto de la Paris.
Acum, la o decadă distanţă, germanii lansează o ediţie specială a SUV-ului, prezent pe piaţă deja în cea de-a doua generaţie, pentru a omagia jubileul.
Ediţia specială poartă denumirea de Touareg Edition X şi vine cu o vopsea specială de caroserie – Moonlight Blue Pearl Effect. Aceasta este combinată
cu un set exclusivist de jante de 19 inch, numit „Moab”. Plafonul este unul panoramic, iar la exterior şi-au făcut loc şi două bare de pavilion din aluminiu. Blocurile optice faţă au elemente LED încorporate, dar şi bi-xenon, în timp ce blocurile optice spate au geam întunecat şi elemente LED. Şi geamurile laterale spate şi luneta sunt de asemenea întunecate. Adiţional, Touareg Edition X mai beneficiază şi de pachetul de elemente cromate „Chrome & Style”, care vrea să-i confere SUV-ului o doză suplimentară de somptuozitate.
Dotările de primă clasă sunt prezente şi la interior. Tapiţeria este realizată din piele Nappa, de nuanţă maro. Inserţiile sunt realizate din lemn natural de abanos. Tabloul este completat de cusături cu aţă contrastantă pe volan şi levierul transmisiei, iar covoraşele sunt realizate dintr-un material textil special.
Touareg Edition X poate fi comandat cu oricare din cele 5 motorizări disponibile pentru familia Touareg. În cea mai accesibilă motorizare 3.0 V6 TDI, cu 204 CP la activ, noua ediţie specială va costa 61,025 euro în Germania.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
3,028
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (4)
G e o
Floreşti, Moldova
la 8 Octombrie 2012 - 22:07
Imi place Noul desing al farurilor de la VW
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 9 Octombrie 2012 - 20:34
In 10 ani de existenta nu am auzit de la nimeni sa zica ceva de rau de Touareg.
0
0
kamy
Chişinău
la 10 Octombrie 2012 - 23:20
VB_1One aduti aminte cu citeva luni in urma mai exact la inceputul anului 2012 cine vorbea de rau Touareg-u) ;) Si totodata cine ridica in slavi Crv-ul , x-trailu :)
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 11 Octombrie 2012 - 21:32
Kamy: De X-trail, Outlander vorbea GHITON, eu ziceam ca cu ceva mai putini bani iti iai Land Cruiser care intradevar e la un rang mai inalt, dar nu ma indoiam de calitatea lui Touareg.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!