Funcţionalităţi noi pentru galeriile foto pe PiataAuto.md
19 Ianuarie 2013, 22:23
La sugestiile mai multor vizitatori, dar şi pentru a face site-ul şi mai comod în accesarea de pe device-urile mobile, PiataAuto.md introduce noi funcţionalităţi pentru galeriile foto ale ştirilor, testelor drive, modelelor de automobile noi din catalogul nostru, dar şi anunţurilor auto.

În mediul online se conturează tot mai mult o uzanţă generală privind închiderea galeriilor foto prin apăsarea unui punct aleatoriu în afara spaţiului acestora, uzanţă care nu era valabilă şi pentru site-ul nostru până de curând. Acum şi PiataAuto.md a
adaptat galeriile foto, astfel încât închiderea acestora să poată avea prin apăsarea oricărui punct din afara conţinutului acesta.

Paginarea imaginilor avea loc până acum prin apăsarea butoanelor „Următoarea” sau „Precedenta”. Acum zona din partea dreaptă a imaginilor poate fi apăsată pentru a afişa imaginea următoare şi corespunzător zona din partea stângă poate fi apăsată pentru vizualizarea imaginii precedente. Astfel, vizualizarea galeriilor a devenit mai comodă şi mai rapidă, inclusiv de pe utilajele mobile.
Şi în fine, pentru a face lucrurile şi mai comode de atât, galeriile foto pot fi vizualizate acum şi prin apăsarea tastelor potrivite de pe tastatura calculatorului Dvs.. Săgeata dreaptă înseamnă imaginea următoare, săgeata stângă – cea precedentă, iar butonul „Esc” (Escape) închide galeria. Navigare plăcută!

P.S.: Pentru ca noile funcţionalităţi să devină imediat disponibile pentru Dvs. efectuaţi o singură dată reîncărcarea oricărei pagini de site prin buton „Refresh” sau apăsarea tastei „F5”.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
5
1,900
COMENTARII (5)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 20 Ianuarie 2013 - 01:38
Chiar e mult mai comod... demult trebuia!!! :-)
0
0
Christoph
Cahul, Moldova
la 20 Ianuarie 2013 - 15:07
daca ati putea, va recoman sa creati o casuta: ,,Search'' . de multe ori vreau sa caut informatii despre o masina si trebuie sa vad toate stirile, timp de o zi pana ajung la stirea dorita. o zi buna
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 20 Ianuarie 2013 - 18:48
Christoph: demult este asa ceva... cautarea se face dupa subiectul stirii sau dupa marca. Cauta mai bine in partea dreapta a paginii pina in jos.
0
0
Alina
Chişinău
la 21 Ianuarie 2013 - 14:28
bravo piataauto.md imi place mult oformarea stirilor
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 21 Ianuarie 2013 - 23:22
Alina: ai de gind la fiece stire sa scrii asta? :-))
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!