Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Renault Captur, noul SUV ultra-compact al francezilor

11 Ianuarie 2013 - 14:53
Ilie Toma
Premieră: Renault Captur, noul SUV ultra-compact al francezilor
După cum a anunţat acum două zile, astăzi, 11 ianuarie, Renault a dezvăluit noul său SUV ultra-compact pe care l-a botezat ca şi pe conceptul de la care acesta se inspiră – Captur.

Ca şi concurenţii săi spre care ţinteşte, precum Opel Mokka, Nissan Juke şi, mai nou, Peugeot 2008, noul Renault Captur nu se aventurează să-şi declare capacităţi prea mari de offroad, catalogându-se mai debrabă ca un SUV urban, care păstrează stilul de design al SUV-urilor şi poziţia la volan a acestora.

Habitaclul lui Captur aduce o versatilitate echivalentă cu cea a MPV-urilor, or la asta francezii se pricep extrem de bine. Deşi modelul are doar 4.12 metri lungime, habitaclul se declară a fi unul spaţios, ajutat de câteva mici secrete, precum unghiul mai abrupt al parbrizului. Totuşi, deocamdată Renault nu publică nici o imagine cu bancheta spate a noului său model, pentru a ne putea face o presupunere despre spaţiul de care vor beneficia pasagerii spate.

Noul Renault Captur va atrage clienţii şi prin posibilităţi avansate de personalizare, care îi vor ajuta pe viitorii proprietari să-şi facă vizibil caracterul original. Şi dotările standard vor fi generoase, incluzând conexiune handsfree pentru telefon, senzori de parcare şi sistem de asistenţă la urcarea în pantă.

Cât priveşte partea tehnică a noului SUV ultra-compact, Renault nu ezită să recunoască faptul că acesta este construit platforma tehnică a noului Clio şi va împărţi, prin urmare, cam toată gama de motorizări. Aici se va regăsi şi noul motor turbo de 0.9 litri a francezilor, dar şi versiuni diesel de ultimă generaţie. Cea mai eficientă motorizare va indica emisii CO2 de doar 96 g/km.

Noul Renault Captur va fi dezvăluit public în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. Asamblarea modelului va avea loc în Spania la uzina Renault din regiunea Valladolid.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter