Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Volkswagen Golf GTD

21 Februarie 2013 - 12:01
Ilie Toma
Premieră: Volkswagen Golf GTD
Volkswagen continuă tradiţia Golfurilor diesel ultra-performante şi lansează o ediţie GTD şi pentru cea de-a şaptea generaţie a lui Golf. Dacă Golf GTD Mk6 avea sub capotă un turbodiesel de 170 CP, atunci noul Golf GTD, de generaţie nouă, aduce un motor de 184 cai-putere şi 380 Nm! Astfel, noul model va beneficia de cea mai puternică ipostază a motorul 2.0 TDI.

Motorul poate fi cuplat fie la o transmisie manuală în 6 trepte, fie la una automată DSG cu acelaşi număr de trepte. În versiunea cu transmisie manuală, Golf GTD va consuma în regim mixt doar 4.2 litri/100 km, în timp ce combinaţia cu transmisia automată aduce un consum mixt de 4.7 litri/100 km. În ambele cazuri viteza maximă va ajunge la 230 km/h.

Ca de obicei, ediţia GTD vine cu un exterior niţel mai agresiv şi o tapiţerie specifică la interior. Noul Golf GTD va beneficia şi de o suspensie sportivă.

Noul Volkswagen Golf GTD va putea fi comandat imediat după debutul său public de la Salonul Auto de la Geneva. Preţurile anunţate pentru Germania pornesc de la 29,350 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter