Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Prima imagine cu noua Skoda Octavia RS!

18 Februarie 2013 - 08:55
Ilie Toma
Prima imagine cu noua Skoda Octavia RS!
Nu a reuşit noua Octavia să se dezvăluie în toată splendoarea, că în mediul online a şi apărut prima imagine cu versiunea ultra- performantă a acesteia – Octavia RS. Se pare că această imagine e una pregătită pentru configuratorul oficial al celor de la Skoda, deci autenticitatea ei lasă puţin loc de îndoieli.

Octavia RS se distinge de o Octavia obişnuită prin blocuri optice cu fundal negru, emblemă „RS” pe calandru, bare de protecţie mai agresiv profilate, cu prize de aer masive şi elemente de iluminare LED, precum şi jante masive de culoare neagră. Tot în negru sunt vopsite şi corpurile oglinzilor exterioare, spoilerul spate şi chiar plafonul. S-ar putea ca vopsirea în negru a acestor elemente să fie una opţională, dar, în aceasta interpretare, Octavia RS arată foarte stilat.

Substratul tehnic al lui Octavia RS se va distinge şi el de cel al unei Octavia obişnuite. Versiunea RS va beneficia de suspensie sportivă, frâne mai puternice şi, desigur, un motor turboaspirat de 2.0 litri, cu putere apropiată de cea a aşteptatului Golf GTI de generaţia a 7-a. Unele zvonuri spun că noua Octavia RS ar putea beneficia suplimentar şi de un turbodiesel de putere sporită.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter