Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pulsul Audi în Ingolstadt: o „bătaie” la fiecare 30 secunde

18 Februarie 2013 - 10:00
Ilie Toma
Pulsul Audi în Ingolstadt: o „bătaie” la fiecare 30 secunde
Uzina Audi din Ingolstadt – una din cele mai importante uzină a mărcii – are un ritm impresionant de producţie. La fiecare 30 secunde, o nouă maşină iese de pe linia de producţie a uzinei, cumulând un total de 2,500 maşini pe zi!

Germanii s-au gândit să etaleze această cadenţă impresionantă a uzinei din Ingolstadt pe un panou digital imens, de 500 metri pătraţi, instalat chiar pe unul din pereţii uzinei. Noul panou indică modelul fiecărui exemplar, care iese de pe linia de producţia, şi ţara pentru care este destinat – spre exemplu Q5 pentru Moldova, sau A4 pentru SUA.

Panoul a fost astfel încât să fie vizibil atât pentru cei care traversează autobahn-ul din apropiere, cât şi pentru cei care călătoresc la bordul trenurilor, întrucât pe aici trece şi una din căile feroviare importante. Peter Kossler, şeful uzinei din Ingolstadt, spune că astfel şi-a dorit ca toţi şoferii şi călătorii care trec prin apropiere să poate vedea ce se întâmplă în fiecare moment la uzină, inspirând interesul pentru filosofia mărcii Audi şi înalta tehnologizare a procesului de producţie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter