Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW ALPINA B3 BITURBO - performanţă desăvârşită

7 Martie 2013 - 17:00
Denis Godorozea
BMW ALPINA B3 BITURBO - performanţă desăvârşită
Noua ALPINA B3 BITURBO reprezintă esenţa producătorului german. Da, anume producătorului şi nu atelierului de tuning! Chiar dacă creaţiile sale sunt bazate pe modelele BMW, la uzina din Buchloe vin doar caroseriile acestora, care primesc numărul de serie individualizat de la ALPINA. Germanii modifică practic tot ce este posibil începând cu motor şi terminând cu suspensia, aspectul exterior şi interior. Astfel un BMW de la ALPINA devine cu totul alt automobil, cu personalitate şi esenţă schimbată în totalitate.

Prezentată în premieră la Geneva, noua ALPINA B3 BITURBO este caracterizată prin aspectul discret clasic, ce combină sportivitatea cu eleganţa. Un spoiler discret faţă şi unul spate, la fel ca şi ţevile de eşapament şi jantele de 20 inch ALPINA CLASSIC îi conferă noului model o prezenţă nemaipomenită. Caracterul dinamic este subliniat de propulsorul de 3.0 litri BITURBO cu 6 cilindri în linie, ce dezvoltă 410 CP şi 600 Nm! Cuplat la o transmisie automată în 8 rapoarte, noua ALPINA B3 BITURBO accelerează până la 100 km/h în doar 4.2 scunde şi e capabilă să atingă viteza maximă de 305 km/h!

Chiar şi aşa, sedanul consumă doar 7.6 l/100 km (B3 BITURBO Touring – 7.7 l/100 km) şi emite doar 177 grame de CO2 per kilometru (B3 BITURBO Touring – 179 g/km). Pentru o mai mare aderenţă cu asfaltul, ALPINA B3 BITURBO este disponibilă şi în versiunea cu transmisia integrală Allrad.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (22 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter