Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Infiniti Q50 a venit la Geneva cu un diesel Mercedes-Benz

7 Martie 2013 - 11:00
Denis Godorozea
Infiniti Q50 a venit la Geneva cu un diesel Mercedes-Benz
Odată cu apariţia modelului Q50 la Salonul Auto de la Detroit, Infiniti a redenumit toate modelele sale – denumirile sedanurilor şi cupeurilor acum încep cu Q, iar a SUV-urilor şi crossoverurilor cu QX. Noul Infiniti Q50 a fost prezentat în premieră europeană la Geneva în două versiuni eficiente.

Una diesel, cu propulsorul Mercedes-Benz de 4 cilindri şi 2.2 litri (170 CP şi 400 Nm) şi una hibridă, ce combină un V6 de 3.5 litri pe benzină cu un electromotor (364CP).

Dieselul este extrem de eficient indicând un consum mediu de doar 4.4 litri (CO2 – 115 g/km), dar şi destul de dinamic – acceleraţia de la 0 până la 100 km/h durează doar 9 secunde. Acest diesel este primul rezultat, al colaborării dintre Infiniti şi

Mercedes-Benz, fiind disponibil cu cutie manuală în 6 trepte sau una automată în 7 rapoarte.

Versiunea hibridă a preluat substratul tehnic de pe fratele mai mare - M35h. În forme mai compacte, propulsia hibridă indică un consum de 6.2 l/100 km şi o acceleraţie de la zero la prima sută de doar 5.5 secunde. Hibridul poate fi cuplat doar cu cutia automată în 7 trepte, fiind disponibil ţi cu tracţiune integrală. Ambele modele vor fi disponibile în versiuni simple şi sport, începând cu toamna anului curent.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter